mfm125
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,677
Nereden sattın?2 Bin tl olması lazım ama içindekileri hatırlayamıyorum çok oyun varda ama azı popüler oyundu yinede paralı oyun vardı
Nereden sattın?2 Bin tl olması lazım ama içindekileri hatırlayamıyorum çok oyun varda ama azı popüler oyundu yinede paralı oyun vardı
İtemsatış hocam çok gerekli mi bu bilgiler sattım gitti işteNereden sattın?
güvenilir mi? diye merak ettim 2 yıldır bir sey olmadıysa sorun yok o zamanİtemsatış hocam çok gerekli mi bu bilgiler sattım gitti işte
İtemsatış güvenilir hocam baya para harcadım hiç dolandırılmadımgüvenilir mi? diye merak ettim 2 yıldır bir sey olmadıysa sorun yok o zaman
steam bunu diyebilecegin en son firmalardan birisidir be hocam abartmahocam steam sadece bizi soyuyor başka esprisi yok![]()
Belki 1 veya 1,5 senedir öyle boş boş duran 16TL epic parasıyla aldım teşekkürler paylaşım için.Normalde hikayeli oyuna 1 kuruş vermem de crack sevmiyorsanız iyi fiyat, oyun güzel zaten
heavy rain 7TL
PardonGüzel indirim, parasının hakkını her türlü verir. Çok sevdiğim bir oyundur ama kategori yanlış olmuş. "İndirimli & Ücretsiz Oyunlar" diye kategori var hocam, normalde o kategoride açman lazımdı konuyu
Sabah su aldım 10 tl kaldı karttaNormalde hikayeli oyuna 1 kuruş vermem de crack sevmiyorsanız iyi fiyat, oyun güzel zaten
heavy rain 7TL
bende bu oyununu oynayamadığım için yapımcıya mail attıydım adamlar bana başka pc de oyna dedilerdi xdd.Bu oyunun epic sürümü epic launcher yüzünden baya sorunlu bu arada, bi arkadaşa yapımcı mail üzerinden steam key vermişti oynayamıyor adam diye