Bilgisayar Açılmıyor

Anakartın montajlamasını tekrar kontrol edin kısa devre yapabilecek bir durum var mı tüm yükseltme ayakları takılı mı ayrıca PSU kablolarını kontrol edin CPU ile PCI e kablolarını kontrol edin yanlış bağlantı var mı diye

Anakartın arkasında yükseltme vidaları var degil mi? Ramler veya işlemci güç kablosu oturmamış olabilir bunları bir kontrol et etmediysen
Ona nasıl bakacağım acıklarmısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar tekrar deneyin hocam bende aynı sorunu yaşadım 30 dk bpyunca aynı şeyleri tekrar edede düzdldi
Neyi tekrar deneyim kasayı sürekli açmayamı çalışayım

Ona nasıl bakacağım acıklarmısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neyi tekrar deneyim kasayı sürekli açmayamı çalışayım
Ramlerı çıkar tak bios pili fln ekran kartını sök tak şuan sadece denyerwk bulabilirsin çözümü

Anakartın montajlamasını tekrar kontrol edin kısa devre yapabilecek bir durum var mı tüm yükseltme ayakları takılı mı ayrıca PSU kablolarını kontrol edin CPU ile PCI e kablolarını kontrol edin yanlış bağlantı var mı diye
Yükseltme ayaklarından birisi yok o yüzden yaparmı ki

Yükseltme ayaklarından birisi yok o yüzden yaparmı ki
Ana kartın karkası kasaya temas edip kısa devre yapmıyorsa sıkıntı yok. Ama büyük ihtimal kısa devre var biryerde istersen yapay zeka ile bi çözmeye çalış

Ana kartın karkası kasaya temas edip kısa devre yapmıyorsa sıkıntı yok. Ama büyük ihtimal kısa devre var biryerde istersen yapay zeka ile bi çözmeye çalış
Valla knk kafam almadı verdim bilgisayarcıya inşallah büyük bi sıkıntısı yoktur daha bu gün yeni anakart ve soğutucu aldım

Bilgisayarcıda yapamamış bütün parçaları değiştirdim denedim yine açılmadı dedi bi uygulamamı bişey denicekmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,891
Üyeler
199,240
Son üye
atunca

Geri