GermiyanWithPlan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,265
Şimdi şu yorumu görünce aklıma geldi son seçimlerde belediye LGBTyi yanlış yazmıştıelcibiti oyunu
Şimdi şu yorumu görünce aklıma geldi son seçimlerde belediye LGBTyi yanlış yazmıştıelcibiti oyunu
Kesinlikle last of us part 2.Sevmeyen kitleyi anlayamıyorum.Bir insan nasıl olurda abby'e hak vermez.Grafikler,animasyon oynanış ve müziklere zaten diyecek laf yok.
Ya hocam satış başarısı yüksek ama ilk çıktığında çok linçlendi insanlar direk hikayeyi anlamadan etmeden oyun cıkar cıkmaz metacriticde düşük puanları basıp geçti.Şuan bile hala hikayeyi cok sevmeyen insanlar var o yüzden dedim.Bence hikaye olması gerektiği gibiydi abby haklıydı.Nasil underrated oyun reis ? satis rakamindan vs. haberin var mi daha ne bekliyorsun bu oyundan Hatta bana kalirsa TLOU serisi overrated oyunlardan biri
elcibiti reklamı oyunYa hocam satış başarısı yüksek ama ilk çıktığında çok linçlendi insanlar direk hikayeyi anlamadan etmeden oyun cıkar cıkmaz metacriticde düşük puanları basıp geçti.Şuan bile hala hikayeyi cok sevmeyen insanlar var o yüzden dedim.Bence hikaye olması gerektiği gibiydi abby haklıydı.
25 yildir 1 adim atamayip 1 secimde ilk adimi atacak koca yurekli apkŞimdi şu yorumu görünce aklıma geldi son seçimlerde belediye LGBTyi yanlış yazmıştı
Alıntıyı görüntüle
Ya hocam satış başarısı yüksek ama ilk çıktığında çok linçlendi insanlar direk hikayeyi anlamadan etmeden oyun cıkar cıkmaz metacriticde düşük puanları basıp geçti.Şuan bile hala hikayeyi cok sevmeyen insanlar var o yüzden dedim.Bence hikaye olması gerektiği gibiydi abby haklıydı.
Hocam ben almadım mesela çiftçilik oyunları pek bana göre değil ya onun yerine gerçek hayatta giderim tarlaya karpuz taşırım hem kas yapmış olurum de vaktim de zaten bir şekilde geçmiş olur kas yapmakta işin sonunda tuzu biberi oluyor neyse işin şakasını bırakalım ben daha çok gerçek hayatta olamayacak şeyler hoşuma gidiyor mesela god of war daki yaratıklar veya sözde tanrılar yani mitoloji.
Still wakes the deepBenimkiler:
Deathloop
Deep Rock Galactic
sıra tabanlıyılın oyunu ödülünü kazanan nasıl underrated oluyor kral
overrated ile underrated farkını bilmiyor milletyılın oyunu ödülünü kazanan nasıl underrated oluyor kral
öyle zaten hakettigi degeri gördügünü sanmıyorum millet sırf sıra tabanlı diye oynamıyor oyunu 2 sene önce yarım saat oynayıp silmiştimunderrated hak ettiği değeri görmemek demek