Oynadığınız En Underrated Oyunlar

Şimdi şu yorumu görünce aklıma geldi son seçimlerde belediye LGBTyi yanlış yazmıştı

Screenshot_2026-07-16-12-09-18-45.webp

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
-Scrap Mechanic (kesinlikle en iyi sandbox oyunlarindan biriydi)

-DayZ (Kesinlikle hakki en cok yenen oyunalrdan biri sahsen Rust'tan vs. kat ve kat daha iyi bir oyun)

-High Guard (bu oyunun aslinda cok buyuk bir potansiyeli vardi bence ama ilk cikistaki hatalari ve kotu secimlerinden dolkayi fisi cekildi, oyun ilk ciktiginda steam cokmus anlik 90K oyuncu gormustu tabi 3-5 gunde yerlere cakildi)

(aslinda daha buyuk undrrated oyunalr varda suan aklima gelmiyor)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle last of us part 2.Sevmeyen kitleyi anlayamıyorum.Bir insan nasıl olurda abby'e hak vermez.Grafikler,animasyon oynanış ve müziklere zaten diyecek laf yok.

Nasil underrated oyun reis ? satis rakamindan vs. haberin var mi daha ne bekliyorsun bu oyundan Hatta bana kalirsa TLOU serisi overrated oyunlardan biri

• Beğen
Nasil underrated oyun reis ? satis rakamindan vs. haberin var mi daha ne bekliyorsun bu oyundan Hatta bana kalirsa TLOU serisi overrated oyunlardan biri
Ya hocam satış başarısı yüksek ama ilk çıktığında çok linçlendi insanlar direk hikayeyi anlamadan etmeden oyun cıkar cıkmaz metacriticde düşük puanları basıp geçti.Şuan bile hala hikayeyi cok sevmeyen insanlar var o yüzden dedim.Bence hikaye olması gerektiği gibiydi abby haklıydı.

Ya hocam satış başarısı yüksek ama ilk çıktığında çok linçlendi insanlar direk hikayeyi anlamadan etmeden oyun cıkar cıkmaz metacriticde düşük puanları basıp geçti.Şuan bile hala hikayeyi cok sevmeyen insanlar var o yüzden dedim.Bence hikaye olması gerektiği gibiydi abby haklıydı.
elcibiti reklamı oyun

Hocam ven hiç oynamadım çünkü zaten hikayesini yani ana olayı öğrendiğim anda soğudum zaten bide bir kaç video izledim ve mekanikte vs.’de bazı şeyleri beğenmedim

Her neyse ama siz abby haklı diyince araştırdım ve insanlar linçlemekte gayet haklı bence madem mantık eşitlik vs. Önemli o zaman ilk oyunda neden bu yoktu ?
Yani lütfen az düşünün insanlığın panzehiri üretmesi için bu kızın öldürülüp incelenmesi gerek ama eğer öldürüp incelemeselerde o zaman insanlar zombilerle dolu o dünyada ölmeye devam edecek ve ölenler arasında ellie’den daha masum insanlar var bebekler çocuklar ve milyonlarca insan sizce 1 kızın ölmesimi yoksa tüm insanlığın yok olamaya devam etmesi mi ? Ama işte Joe sözde kahraman sanki iyi bir şey yapıyormuş gibi kızı kurtarıyor yani kısaca hikaye saçmalık resmen (ki zaten ortada böyle bir kız varsa devlet,hukumet,ordu peşine düşmeliydi joe nin ki joe kimki koskoca tankalr uçaklar ile gelen hükümeti tek başına yensin ayrıca ordu yerine daha çok twd gibi sıradan insanlarla uğraşıyorlar aradaki muhabbet vs. Şeklinde ilerliyor yani ortada bir ilaç var ama hükümet ordu yatıyor az mantık pls)

Yani bu durumda Joe hikayenin en başından beri mantıklı düşünem bir beyni olmayan yaptığı kötülüklerin iyilik gibi gösterildiği bir karakter ve ellie de insanlık için kendi feda etmek yerine masum bebek ve çocukları dahi düşünmeden kendi canını tek düşünen hikayedeki en bencil kibirli ve en aşşağılık karakterin ta kendisi
(Bu arada gidin en popüler ve kaliteli zombi filmlerine bakın nerdeyse hep erkekler veya insanlık diyelim kendini veya kendinden bir şeyler feda eder daha iyi bir dünya için ama ellie bildiğin kendi canını her şeyden çok seven bencil bir kız peki o zaman neden bu oyunu oynayıp bid eona sempati beslesinki insanlar ?)

zaten firmanın malum kitlelerede ulaşmak için LGBT olayı eklemesinden bahsetmiyorum bile o ayrı konu zaten

Alıntıyı görüntüle

almayan bi babaannem kaldı galiba
Hocam ben almadım mesela çiftçilik oyunları pek bana göre değil ya onun yerine gerçek hayatta giderim tarlaya karpuz taşırım hem kas yapmış olurum de vaktim de zaten bir şekilde geçmiş olur kas yapmakta işin sonunda tuzu biberi oluyor neyse işin şakasını bırakalım ben daha çok gerçek hayatta olamayacak şeyler hoşuma gidiyor mesela god of war daki yaratıklar veya sözde tanrılar yani mitoloji.

Benimkiler:

Deathloop
Deep Rock Galactic
Still wakes the deep
Karma the dark world

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular