Öneri Macbook Neo Vs Huawei Matebook 14 125h

Bu dediklerinin monitör haricinde hepsini aktif olarak iPhone-iPad eşlemesi olarak deneyimlemeye devam ediyorum. Evet ferahlık sağlıyor sağlamasına ama hiçbir zaman wow demedim. Ben bile demediysem o hiç demez ve boşu boşuna güzel bir ekrandan vazgeçeriz gibime geliyor.

Tabi orası öyle. Pek anlamadığından ötürü Neo bakıyor, ben sadece aynı fiyata bunu da alabilirsin diye gösteriyorum. Ekranının güzel olması onun işine gelir diye düşündüm. MacBook taşınabilir ve premium diye ön plana çıkıyor evet ama şu an tartıştığımız Huawei de aynı olanakları sağlıyor. Tek soru işareti Apple rahatlığı mı yoksa güzel ekran mı diye.
Size şöyle söyleyim canı ne istiyorsa onu alsın derim her zaman içinde bir ukte kalmasından iyidir

Bu dediklerinin monitör haricinde hepsini aktif olarak iPhone-iPad eşlemesi olarak deneyimlemeye devam ediyorum. Evet ferahlık sağlıyor sağlamasına ama hiçbir zaman wow demedim. Ben bile demediysem o hiç demez ve boşu boşuna güzel bir ekrandan vazgeçeriz gibime geliyor.

Tabi orası öyle. Pek anlamadığından ötürü Neo bakıyor, ben sadece aynı fiyata bunu da alabilirsin diye gösteriyorum. Ekranının güzel olması onun işine gelir diye düşündüm. MacBook taşınabilir ve premium diye ön plana çıkıyor evet ama şu an tartıştığımız Huawei de aynı olanakları sağlıyor. Tek soru işareti Apple rahatlığı mı yoksa güzel ekran mı diye.
Ben de Wow demiyorum zaten kullanırken ama elime Windows cihaz geçince de arıyorum açıkçası.

Ekran konusunda sadece şunu diyim Neo kötü bir ekrana sahip değil, alan kullanan kimse ekranım kötü demeyecek aksine çok iyi bir deneyim sağlayacak kullananlara. Huaweinin ekranı daha iyi mi evet onun aksini kimse diyemez ama o fark için cihazı kullanan kişinin gözüne batacak bir şeyden vazgeçmek çok mantıklı olmayabilir.

knk sen bana döşemealtının neresi diye sormuştun yazmadın ya ben olsam macbook neo alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,397
Üyeler
199,349
Son üye
hasynfpsx

Geri