Yardım Türknet Kullanmak İstiyorum Yardımcı Olurmsunuz

Türk Telekom ve memnunum. Türknet sağ olsun geçtiğimiz kış ayında en çok para basacağım ve kazanacağım süreçte kesintilerinin yani dışında yüksek gecikme problemleri ile beni mağdur etti. Dönüşleri falan hep ertelediler. O yüzden kimi gördüysem TURKNET dışında tüm operatörleri kullanın diyorum. Bugün banka hesabımda 1 tane daha sıfırın eksik olma sebebi bu MAHLUKATLARDIR.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olay müşteri hizmetleri değil. Durumu izah ettim zaten. Memnun olmayıp, kötü tecrübelerimi paylaşmam karalama olmaması gerekiyor. Herkesin rızkını kazandığı alanlar farklı. Benimkisi tamamen internet. Sevgiler <3
bende bundan 2 sene önce türktelekom kullanıyordum ve 2-3 günde bir 5-6 saat boyunca internetim kesiliyordu her aradığımda müşteri hizmetlerine çok zor bağlanıyordum ve geri dönüşleride çok geç oluyordu

müşteri hizmetlerini lafın gelişi söyledim :D lütfen kullanmayınız demek tecrübe paylaşımından biraz farklı geldi. neyse hocam. aylık 1k 1k soyan bir internet sağlayıcısı için birbirimizi kırmaya gerek yok <3
Yani o gün yaşadıklarımı ve hemen çözülmesini talep ettiğim şeylerin çözülmediği süreçte ki her eksinin bana zedelenmesini sen yaşasaydın bugün eminim bu başlığın altında çok farklı tepkiler verebilirdin. Ben hakkımı helal etmeyorum sadece. Yok ilçeden ilçeye değişiyormuş yok sadece sana denk gelmiş cümleleri bana abes geliyor. Bir sorun 1 haftadan uzun süre çözülmüyorsa yani yanlış anlamayın tüküreyim öyle sağlayıcıya. Kötü bir tecrübe oldu. Ben klasik TT geçtim.

Yani o gün yaşadıklarımı ve hemen çözülmesini talep ettiğim şeylerin çözülmediği süreçte ki her eksinin bana zedelenmesini sen yaşasaydın bugün eminim bu başlığın altında çok farklı tepkiler verebilirdin. Ben hakkımı helal etmeyorum sadece. Yok ilçeden ilçeye değişiyormuş yok sadece sana denk gelmiş cümleleri bana abes geliyor. Bir sorun 1 haftadan uzun süre çözülmüyorsa yani yanlış anlamayın tüküreyim öyle sağlayıcıya. Kötü bir tecrübe oldu. Ben klasik TT geçtim.
işin kötü tarafı telefon internetimin çekmediği bir bölgede 3G ile pcye bağlanıp öyle işlerimi hallettim saatlerce...

yapacak bişe yok reis asla yanlış anlaşılmak istemem ama bende türktelekom ile çok sıkıntı yaşadım ben biraz daha soruşturup karar vereyim ilgilendigin için saol

işin kötü tarafı telefon internetimin çekmediği bir bölgede 3G ile pcye bağlanıp öyle işlerimi hallettim saatlerce...
kral neyi zorluyon anlamadım. zedelenme dediğin şeyin alasını millenicomda yaşadım ama kimseye lütfen bağlatmayın demedim. millenicom fanboylarını da gördüm. tutanda tutuyor ne yapayım şimdi. bende kötü sizde de kötü olacak demek bana şımarıklık gibi geliyor. sözüm meclisten dışarı yanlış anlama.

Şu anda superonline 25mbps internet kullanıyorum benim olduğum bölgede türknet 86 mbps destekliyor ayda 950 tl ama yıllık ödersem 3000 tl daha ucuza geliyor ayda 700 tl civarına geliyor kullanan arkadaşlar yardımcı olurmsunuz
Superonline altyapısı varsa 1000Mbps alsana 750-850TL ye?

kral neyi zorluyon anlamadım. zedelenme dediğin şeyin alasını millenicomda yaşadım ama kimseye lütfen bağlatmayın demedim. millenicom fanboylarını da gördüm. tutanda tutuyor ne yapayım şimdi. bende kötü sizde de kötü olacak demek bana şımarıklık gibi geliyor. sözüm meclisten dışarı yanlış anlama.
Ya brom herkesin internetten beklentisi ve kullanım amacı aynı değil. Senin oyun oynarken internetinin gitmesi canını sıkar benim işimin ortasında gitmesi doğrudan para kaybetmem demek. Zorladığım bir durum yok para veriyorsam karşılığında düzgün ve kesintisiz hizmet beklemek en doğal hakkım. Aldığım hizmet kötüyse de yaşadığım tecrübeyi söylerim ve insanları uyarırım. Bende kötü oldu, sizde de kesin kötü olacak demiyorum zaten ama ciddi sorun yaşamış biri olarak çıkıp da gönül rahatlığıyla tavsiye edecek değilim. Ben yaşadığım mağduriyetten sonra önermiyorum, bu da benim tercihim. Buna şımarıklık demek yerine herkesin aynı koşullarda olmadığını anlamak lazım. Güzel taraflarınla oku yazdıklarımı. <3

Ya brom herkesin internetten beklentisi ve kullanım amacı aynı değil. Senin oyun oynarken internetinin gitmesi canını sıkar benim işimin ortasında gitmesi doğrudan para kaybetmem demek. Zorladığım bir durum yok para veriyorsam karşılığında düzgün ve kesintisiz hizmet beklemek en doğal hakkım. Aldığım hizmet kötüyse de yaşadığım tecrübeyi söylerim ve insanları uyarırım. Bende kötü oldu, sizde de kesin kötü olacak demiyorum zaten ama ciddi sorun yaşamış biri olarak çıkıp da gönül rahatlığıyla tavsiye edecek değilim. Ben yaşadığım mağduriyetten sonra önermiyorum, bu da benim tercihim. Buna şımarıklık demek yerine herkesin aynı koşullarda olmadığını anlamak lazım. Güzel taraflarınla oku yazdıklarımı. <3
sen işi anlayıp anlamamaya kadar götürürsen sıkıntı yalnız. sorunsuz hizmet almak herkesin en doğal hakkı ve önceliğidir. insanları uyarman -tecrübe paylaşmakla bunu bağlatmayın! demenin arasındaki farkı idrak edebiliyosan- çok hoş ve ince bi davranış. hala birbirimizi kırmamamız gerektiğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,844
Üyeler
199,232
Son üye
Canavarinyo1327

Geri