Razer blackshark v2 hyper speed mi daha iyi razer blackshark v3 x hyperspeed mi.

InFlamess

80+
Reaksiyon skoru
16
Hangi ürün tercih edilmeli. Ses kasma için wireless
Razer blackshark v2 hyperspeed 4.500tl
Razer blackahark v3 x hyperspeed 4.600 tl
İkisini bu fiyattan aldım birini iptal edeceğim. Amazonda amazon satıcılı başka kulaklık öneriniz varsa yardımcı olun lütfen.

Razer Blackshark v2 hyperspeed'in ses sürücüleri daha iyi. THX ile geliyor. V3 X'de THX yok. V3 X'in tek artısı biraz daha hafif ve çıkarılabilir mikrofonu olması. Ses/performans olarak v2 daha ön planda. Kullanacaksan onu kullanmanı tavsiye ederim. Razer'in X modelleri düz modellere göre biraz daha geridedir.

Razer Blackshark v2 hyperspeed'in ses sürücüleri daha iyi. THX ile geliyor. V3 X'de THX yok. V3 X'in tek artısı biraz daha hafif ve çıkarılabilir mikrofonu olması. Ses/performans olarak v2 daha ön planda. Kullanacaksan onu kullanmanı tavsiye ederim. Razer'in X modelleri düz modellere göre biraz daha geridedir.
Mikrofon çıkarılabilir olmaması v2 için çok kötü geldi bana. Oyun harici başka yerlerde kullanılmaz gibi. V3x hyperspeed alsam rekabetçi oyunlarda ses kasabilir miyim ?
Genel anlamda ortalama olsum yeter

Mikrofon çıkarılabilir olmaması v2 için çok kötü geldi bana. Oyun harici başka yerlerde kullanılmaz gibi. V3x hyperspeed alsam rekabetçi oyunlarda ses kasabilir miyim ?
Genel anlamda ortalama olsum yeter
Anakartının ses kartı iyiyse alabilirsin. Ses kasma için v2 olanı öneririm. Yok sadece PC için değilse v3 al çok amaçlı olur hem mikrofonu çıkartılabilir hem de hafif.

Anakartının ses kartı iyiyse alabilirsin. Ses kasma için v2 olanı öneririm. Yok sadece PC için değilse v3 al çok amaçlı olur hem mikrofonu çıkartılabilir hem de hafif.
Usb dongle ile olunca da anakartın çok önemi var mı. Ses kartın ne olduğunu bilmiyom

Herkese merhaba,

Razer BlackShark V3 ile BlackShark V3 X HyperSpeed arasında kaldım ve kulak pedleri konusunda kafam çok karıştı.

Bazı kişiler V3 X'in kulak pedlerinin daha derin ve daha rahat olduğunu söylerken, bazıları ise normal V3'ün daha konforlu olduğunu söylüyor.

Her iki modeli de kullanmış olanlara birkaç sorum var:

• Hangisinin kulak pedleri daha derin?
  • Uzun oyun seanslarında hangisi daha rahat?
  • Herhangi bir modelde kulağınız kulaklığın iç kısmına değiyor mu?

Gerçek kullanıcı deneyimlerini paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,368
Üyeler
199,345
Son üye
Pcseven01

Geri