dombikpanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 441
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Canımsın öpüyorum güzel sohbet olmuştu zamanında unutmadıysanSize demedim, üstte bedava diyene dedim.
Canımsın öpüyorum güzel sohbet olmuştu zamanında unutmadıysanSize demedim, üstte bedava diyene dedim.
Ahahaha, sen de benim. Fiyatı gerçekten güzel bu arada; indirime sözüm yok.Canımsın öpüyorum güzel sohbet olmuştu zamanında unutmadıysan![]()
Yanlış biliyorsun, emin olma o halde. Olabilir değil bak söylediğin direkt yanlış.Uydurmadım canımın içi, ben öyle biliyorum; hatta eminim bana göre bilgimden. Başka bir model ile karıştırdım belki de. Yazıyı düzenledim.
Bedava falan da değil. 3x 3 statik üstü fanla 8e geliyor. Neyi bedava.
Güzel fiyat ama.
oled curved ekranlı sıvı soğutucu bu fiyata inse bedava olurdu. bence bu haliyle sadece indirimYanlış biliyorsun, emin olma o halde. Olabilir değil bak söylediğin direkt yanlış.
Üst segment hem de LCD ekranlı bir soğutucu, fiyat gayet bedava denecek seviyede. Bir önceki soğutucumdu kendisi gayet premium bir ürün.
Eminim, böyle dediğim neresi var canım kardeşim? Düzeltirsin, ben de düzeltirim. Kısa olan pek çok model var, onlardan birisi diye düşündüm.Yanlış biliyorsun, emin olma o halde. Olabilir değil bak söylediğin direkt yanlış.
Üst segment hem de LCD ekranlı bir soğutucu, fiyat gayet bedava denecek seviyede. Bir önceki soğutucumdu kendisi gayet premium bir ürün.
Tamam tamam ha bedava ha iyi fiyat bunun için tartışmaya değer mi ayrılın bakimYanlış biliyorsun, emin olma o halde. Olabilir değil bak söylediğin direkt yanlış.
Canımın içi(kur yapıyormuşum gibi oldu ama eski dostluk yanlış anlaşılmasınEminim, böyle dediğim neresi var canım kardeşim? Düzeltirsin, ben de düzeltirim. Kısa olan pek çok model var, onlardan birisi diye düşündüm.
Fiyat gayet bedava falan değil. Bu paraya 360 NZXT kraken elite 360'lar (v2 modeli ha v1 falan da değil) satıldı fanlı haliyle 6.999'a. Onun yanında bu ürünün adı bile okunmaz.
AIO'lar hakkında gayet bilgiliyim merak etme. Uslubun yardırtmasın beni.
O olsa bedava değil "üstüne para veriyorlar" veya "almayanı dövüyorlar" statüsüne gireroled curved ekranlı sıvı soğutucu bu fiyata inse bedava olurdu. bence bu haliyle sadece indirim
"hatta eminim bana göre bilgimden" diyen sendin.Eminim, böyle dediğim neresi var canım kardeşim? Düzeltirsin, ben de düzeltirim. Kısa olan pek çok model var, onlardan birisi diye düşündüm.
Fiyat gayet bedava falan değil. Bu paraya 360 NZXT kraken elite 360'lar (v2 modeli ha v1 falan da değil) satıldı fanlı haliyle 6.999'a. Onun yanında bu ürünün adı bile okunmaz.
AIO'lar hakkında gayet bilgiliyim merak etme. Uslubun yardırtmasın beni.
1000 lira olsa öyle derdim 5000 bedava fiyat olurdu bence.O olsa bedava değil "üstüne para veriyorlar" veya "almayanı dövüyorlar" statüsüne girer
O şahsi fikrindir diyelim o halde, saygı duyarım ne yapalım.1000 lira olsa öyle derdim 5000 bedava fiyat olurdu bence.
Çok agresif birisin sen yaO şahsi fikrindir diyelim o halde, saygı duyarım ne yapalım.