❌İndirim Bitti! Lian Li Hydro-Shift Iı Lcd-C 360n Sıvı Soğutucu - 5200 TL (Dip)

Uydurmadım canımın içi, ben öyle biliyorum; hatta eminim bana göre bilgimden. Başka bir model ile karıştırdım belki de. Yazıyı düzenledim.

Bedava falan da değil. 3x 3 statik üstü fanla 8e geliyor. Neyi bedava.

Güzel fiyat ama.
Yanlış biliyorsun, emin olma o halde. Olabilir değil bak söylediğin direkt yanlış.

Üst segment hem de LCD ekranlı bir soğutucu, fiyat gayet bedava denecek seviyede. Bir önceki soğutucumdu kendisi gayet premium bir ürün.

Yanlış biliyorsun, emin olma o halde. Olabilir değil bak söylediğin direkt yanlış.

Üst segment hem de LCD ekranlı bir soğutucu, fiyat gayet bedava denecek seviyede. Bir önceki soğutucumdu kendisi gayet premium bir ürün.
oled curved ekranlı sıvı soğutucu bu fiyata inse bedava olurdu. bence bu haliyle sadece indirim

Eminim, böyle dediğim neresi var canım kardeşim? Düzeltirsin, ben de düzeltirim. Kısa olan pek çok model var, onlardan birisi diye düşündüm.

Fiyat gayet bedava falan değil. Bu paraya 360 NZXT kraken elite 360'lar (v2 modeli ha v1 falan da değil) satıldı fanlı haliyle 6.999'a. Onun yanında bu ürünün adı bile okunmaz.

AIO'lar hakkında gayet bilgiliyim merak etme. Uslubun yardırtmasın beni.

Tamam tamam ha bedava ha iyi fiyat bunun için tartışmaya değer mi ayrılın bakim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eminim, böyle dediğim neresi var canım kardeşim? Düzeltirsin, ben de düzeltirim. Kısa olan pek çok model var, onlardan birisi diye düşündüm.

Fiyat gayet bedava falan değil. Bu paraya 360 NZXT kraken elite 360'lar (v2 modeli ha v1 falan da değil) satıldı fanlı haliyle 6.999'a. Onun yanında bu ürünün adı bile okunmaz.

Canımın içi(kur yapıyormuşum gibi oldu ama eski dostluk yanlış anlaşılmasın :D) öyle deme Lian Li baya bu işte adı okunmaz değil dir 200-250w sistemleri bile çok iyi soğutuyor

oled curved ekranlı sıvı soğutucu bu fiyata inse bedava olurdu. bence bu haliyle sadece indirim
O olsa bedava değil "üstüne para veriyorlar" veya "almayanı dövüyorlar" statüsüne girer

"hatta eminim bana göre bilgimden" diyen sendin.
Kısa olan pek çok da model yok, bir elin parmağını geçmez.
Evet baya fikir sahibisin AIO üzerinde ikna oldum.

Ek olarak, NZXT'nin 240, 280 ve 360 olmak üzere 3 farklı versiyonunu da kullandım, Hydroshift 2'nin daha iyi olduğuna emin olabilirsin.
Neyse, daha fazla cevap yazmayacağım kolaylıklar.

Alacaklar için fiyatı kaçmaz bir fırsat burada tartışmadan ziyade kullanan ve tecrübesi olan değerlendirme yaparsa alacaklar için daha iyi olur bu şekilde birbirimiz kırmak hoş olmaz.

Zamanında Galahad 360 SL alıp fanlarını sattım. Şöyle bir şey olsaydı ekranısızından alınırdı. Tüm fanları arctic p12-14 pwm dizdim kasaya, sinema sisteminde yerde durduğundan ışık sıkıntı bende. Bunu alıcak olan adamda zaten tüm kasayı tek tip fan dizeceğinden çok mantıklı.

Geri