Little builder
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
2500 tl bütçem var dayanikli bir mouse istiyorum Logitech superlight boyutlarına yakın olursa sevinirim desteklerinizi bekliyorum
Hocam Plus modelini 3950 ultra sensör ile yenilemisler ama 1k Hz Pro modeline göre nasıl sizceAtk A9 serisi ile superlightın boyu birebir aynı. Senin bütçeye A9 Pro alınır ama stokta kalmamış. Onun yerine A9 Plus bakabilirsin
![]()
ATK A9 Plus vs Logitech G Pro X Superlight - Mouse Comparison - EloShapes
The ATK A9 Plus weighs 10% less than the Logitech G Pro X Superlight. The ATK A9 Plus has a better sensor (PixArt PAW3395) than the Logitech G Pro X Superlight (Logitech HERO 25K). The ATK A9 Plus has the highest max DPI of 26000, while Logitech G Pro X Superlight has a max DPI of 25600. The ATK...www.eloshapes.com
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
7 Temmuz 2026 tarihi itibaren stoğa eklenen ''ATK A9 Plus'' modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
Hocam minimum 4k arıyorum.bide wraite hic güvenmiyorumAtk A9 serisi ile superlightın boyu birebir aynı. Senin bütçeye A9 Pro alınır ama stokta kalmamış. Onun yerine A9 Plus bakabilirsin
![]()
ATK A9 Plus vs Logitech G Pro X Superlight - Mouse Comparison - EloShapes
The ATK A9 Plus weighs 10% less than the Logitech G Pro X Superlight. The ATK A9 Plus has a better sensor (PixArt PAW3395) than the Logitech G Pro X Superlight (Logitech HERO 25K). The ATK A9 Plus has the highest max DPI of 26000, while Logitech G Pro X Superlight has a max DPI of 25600. The ATK...www.eloshapes.com
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
7 Temmuz 2026 tarihi itibaren stoğa eklenen ''ATK A9 Plus'' modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
www.itopya.com
bide wraite hic güvenmiyorum
Zamanında n9 kulaklik almıştım yanlışlıkla guc açma kapama düğmesine 2 kere basmışım mod değiştirmiş teknik servise yazıyorum durumu anlatıyorum dedi ki ürünü bize gonder bende uğraşmak istemedim internette biraz daha araştırınca 2 kere basınca dongle be blouthed modu arasinda değişiyormuş mesela ben kaç kez yazmama rağmen bana bunu soyleyebilirlerdi hem bana zarar hem onlara çok gıcık oldumA9 Pro'nun stokları yok.
![]()
Aula V9 PRO Plus Lightweight PAW3395 26000 DPI 8000Hz Kablosuz Siyah E-Spor Gaming Mouse | ITOPYA
Aula V9 PRO Plus Lightweight PAW3395 26000 DPI 8000Hz Kablosuz Siyah E-Spor Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile MT03778-SIYAH ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bunu öneririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Niye?
Zamanında n9 kulaklik almıştım yanlışlıkla guc açma kapama düğmesine 2 kere basmışım mod değiştirmiş teknik servise yazıyorum durumu anlatıyorum dedi ki ürünü bize gonder bende uğraşmak istemedim internette biraz daha araştırınca 2 kere basınca dongle be blouthed modu arasinda değişiyormuş mesela ben kaç kez yazmama rağmen bana bunu soyleyebilirlerdi hem bana zarar hem onlara çok gıcık oldum
Hocam v9 un icinden bu tarz bir dongle çıkmıyor sanırım benim bilgisayarda uzakta alıcıya ilgili falan bir sorun olur muV9 Pro Plus alabilirsiniz. Skatez ve firm dışında neredeyse hiçbir farkları yok A9 Pro ile.
Çok iyi olmuş. Hz sorun değilse uzun süre oynatsın dersen Plus net alınır. Ama rekabetçi oynuyorum hz önemli dersen Pro alınır.Arkadaşa katılıyorum Atk A9 Pro modelini almanı tavsiye ederim Logitech kopyası bütün kriterlerini karşılıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Plus modelini 3950 ultra sensör ile yenilemisler ama 1k Hz Pro modeline göre nasıl sizce
Hocam v9 un icinden bu tarz bir dongle çıkmıyor sanırım benim bilgisayarda uzakta alıcıya ilgili falan bir sorun olur mu
Hocam son olarak bunu kesin alcam da amazondan mi alayım itopya mıAralarında sinyali engeleyecek bir şey yoksa olmaz.
Hocam son olarak bunu kesin alcam da amazondan mi alayım itopya mı