Faturasıza geç en az 1 ay kullan sonra bulursun.Türk telekom faturalı kullanıyorum taahhütüm 6 gün sonra bitiyor en ucuz paket 20 gb 400 tl daha uyguna nasıl bulabilirim
başka operatöre mi geçeyim yoksa türk telekomda mı faturasızda kalayımFaturasıza geç en az 1 ay kullan sonra bulursun.
X tarafında TT Destek var. Oraya önerilen paketlerin yüksek geldiğini, 6 gün taahhütün kaldığını, eğer uygun fiyatlı paket gelmezse operatör değiştirmek zorunda kalacağını yazıp numaranı bırak. Daha sonra onlardan gelen telefonu bekle. Ben hep bu şekilde yaptım. Genelde daha uygun paket öneriyorlar.Türk telekom faturalı kullanıyorum taahhütüm 6 gün sonra bitiyor en ucuz paket 20 gb 400 tl daha uyguna nasıl bulabilirim
teşekkür ederimX tarafında TT Destek var. Oraya önerilen paketlerin yüksek geldiğini, 6 gün taahhütün kaldığını, eğer uygun fiyatlı paket gelmezse operatör değiştirmek zorunda kalacağını yazıp numaranı bırak. Daha sonra onlardan gelen telefonu bekle. Ben hep bu şekilde yaptım. Genelde daha uygun paket öneriyorlar.
Fiyatı iyiymiş aslında bence hiç oynama kalsın böyle.Türk telekom faturalı kullanıyorum taahhütüm 6 gün sonra bitiyor en ucuz paket 20 gb 400 tl daha uyguna nasıl bulabilirim
açıklamayı yazdım telefon numaramı yazdım ararlar değil miX tarafında TT Destek var. Oraya önerilen paketlerin yüksek geldiğini, 6 gün taahhütün kaldığını, eğer uygun fiyatlı paket gelmezse operatör değiştirmek zorunda kalacağını yazıp numaranı bırak. Daha sonra onlardan gelen telefonu bekle. Ben hep bu şekilde yaptım. Genelde daha uygun paket öneriyorlar.
tt hiç çekmiyor hocam sıfır yaniVodafone geçme onun dışında TT veya kampanyalı fiyat Turkcell.
Sadece Turkcell birşeyleri kaçırırsan fazla yoluyor insanları ona dikkat etmek lazım.
Yakınlarınızda, komşularınızda hangisinde verim alıyorlar ona göre geçin bence.açıklamayı yazdım telefon numaramı yazdım ararlar değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tt hiç çekmiyor hocam sıfır yani
Türk Telekomda kal faturasızı en az 30 gün kullan sonra müşteri hizmetlerini ara faturalıya geçmek istiyorum de belli tarifeler var onları araştırıp direkt tarife ismi de diyebilirsin onlara geçişin yapılır.başka operatöre mi geçeyim yoksa türk telekomda mı faturasızda kalayım
Çekim konusunda sorun varsa Vodafone veya Turkcell de geçebilirsin tabi orası sana kalmış ben fiyat olarak dedim.açıklamayı yazdım telefon numaramı yazdım ararlar değil mi
tt hiç çekmiyor hocam sıfır yani
tt faturasız 550 tl dediler en ucuzuTürk Telekomda kal faturasızı en az 30 gün kullan sonra müşteri hizmetlerini ara faturalıya geçmek istiyorum de belli tarifeler var onları araştırıp direkt tarife ismi de diyebilirsin onlara geçişin yapılır.
Çekim konusunda sorun varsa Vodafone veya Turkcell de geçebilirsin tabi orası sana kalmış ben fiyat olarak dedim.
kampanya bekle yeni gelenlere ucuz oluyorTürk telekom faturalı kullanıyorum taahhütüm 6 gün sonra bitiyor en ucuz paket 20 gb 400 tl daha uyguna nasıl bulabilirim