Powerboost 750 Watt Psu Ya 5070li Sistem Emanet Edilir mi

OrçunK

80+
Reaksiyon skoru
2
Öncelikle iyi forumlar. Bütçemi full kullanarak bu sistemi aldım ve içindeki psudan emin olamıyorum riske de girmek istemiyorum ama dediğim gibi bütçem kalmadı risk almaya değer mi yoksa bir şekilde yeni psu almalı mıyım

6 ay sonra değiştirmeyi düşünüyorum sizce bütçemi zorlayıp şimdi almalı mıyım

Öncelikle iyi forumlar. Bütçemi full kullanarak bu sistemi aldım ve içindeki psudan emin olamıyorum riske de girmek istemiyorum ama dediğim gibi bütçem kalmadı risk almaya değer mi yoksa bir şekilde yeni psu almalı mıyım
Net bir şey demek olmaz elektrik şebekenizde pek sorun yoksa yeni binaysa kullanılabilir ama eski binalarda veya sık elektrik kesilen bölgelerde risk artar.

Net bir şey demek olmaz elektrik şebekenizde pek sorun yoksa yeni binaysa kullanılabilir ama eski binalarda veya sık elektrik kesilen bölgelerde risk artar.
elektrik kesintisi oluyor ama yeni bina 630 joule korumalı akım korumalı priz kullanıyorum

Gt1010 emanet etmem. O kadar para verip sistem topluyorsan birazını PSU için kullan.

Değiştirirsen için rahat olur, bir problem yaşamayacağının garantisi yok

Sisteminin değeri yoksa edebilirsin :D şaka bir yana içinde ne olduğunu bilmediğiniz psulara cidden 40 50 liralık ekran kartlarınızı bağlamayın, yazık olur paranıza zamanınıza.

Sisteminin değeri yoksa edebilirsin :D şaka bir yana içinde ne olduğunu bilmediğiniz psulara cidden 40 50 liralık ekran kartlarınızı bağlamayın, yazık olur paranıza zamanınıza.
Nebi Akgün'ün yayınında yanan PSU bu arada sorduğu da :D

Hocam valla yapacak bir şey yok elimdeki bütçeyi zorlayarak aldım idare eder diye düşünüyorum gidip şahsi olarak patlatmak gibi bir niyetim yok zaten :P

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,093
Üyeler
199,284
Son üye
jshwiwhwiwha

Geri