Mc Donalds Bedava Çıtır Tavuk Burger?

ben beceremedim taktik varmı puan yetişmiyor
4 lu yapman gerek 5 li olanlari patlatmicaksin sayfa geçiyor o arada vakit kayboluyor bir de telefonu 60hz e çekersen daha iyi olur yüksek Hz de daha yavaş oluyor yenilemeler vs o yüzden baya farkettiriyor

Ulan bu bebek yiyenlerden hala bir şey alan var mı? Epstein dosyalarını hiç mi görmediniz? Adamlar kurban ettikleri bebekleri mcdonalds vs de millete yedirmişler hala bedava burger diyor. Bırak bedava olmasını üste para verseler bunlardan bir şey alınmaz. Bu bir insanlık gereğidir.
Elindeki telefonu bile onlar yapıyor sus be dostum rezil etme kendini :D

Ulan bu bebek yiyenlerden hala bir şey alan var mı? Epstein dosyalarını hiç mi görmediniz? Adamlar kurban ettikleri bebekleri mcdonalds vs de millete yedirmişler hala bedava burger diyor. Bırak bedava olmasını üste para verseler bunlardan bir şey alınmaz. Bu bir insanlık gereğidir.
mcdonalds yanına bi büyük kola bi büyük patates birde 4 lü soğan halkası offf lezizoo

double quarter pounder bi de şekersiz kola versene seri bana

tepkini tam vermek için mcdonaldsa kendini kamikaze yap kanka burgerimi yerken izliyor olacagim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,638
Üyeler
199,403
Son üye
yolpol16

Geri