Oyunlara Türkçe Dil Desteği Getirilmesi İçin Destek Kampanyası

Bütün oyunlar türkçe olması için uğraşıyoruz.

• Bütün Oyunlar Türkçe Olsun Sonuna Kadar Destekliyorum

Oylar: 58 80.6%
  • Oyunlar Türkçe Olsun Veya Olmasın Ben Her Türlü Satın Alacağım

Oylar: 3 4.2%
  • Olmasada Olur İngilizce Öğrenmek Daha Faydalı

Oylar: 11 15.3%

• Oy kullanan toplam üye
    72
Fitgirl den yükleniyor ama ben korsan önermiyorum emek hırszlığı olarak gördüm her zaman ama borcu olan veya pek durumu olmayana lafım geçerli değil.
valla hocam oyun alacak kadar durumum var çok şükür ki ve. türkçe olmayan oyuna para vermeyenleri de haklı buluyorum. sadece çok pahalı olan oyunlar için sormuştum. crimson desert gibi mesela ya daa 007 gibi requiem gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Bence Türkçe desteği gelmesin oyunlar çocukların gençlerin en kolay ingilizce öğrendiği yer..Eğitimde öğretimde ülkelerin 40 yıldır öğretemediği ingilizceyi bu oyunlar 1-2 yılda herkese öğretti özellikle Mmorpg tarzlar..

• İnanılmaz
Oyunlar sebebiyle artık çoğu genç Türkçeyi düzgün yazamıyor. Belki konuşamıyor da.

• Hahaha
Bence Türkçe desteği gelmesin oyunlar çocukların gençlerin en kolay ingilizce öğrendiği yer..Eğitimde öğretimde ülkelerin 40 yıldır öğretemediği ingilizceyi bu oyunlar 1-2 yılda herkese öğretti özellikle Mmorpg tarzlar..
Çok doğru söylemişsin gelmesin türkçe desteği hiçbir oyuna ingilizce öğrensin insanlar

Türkçe dil yamaları sebebiyle de virüs yada spyware bulaşmayan kalmadı ülkede. Ben hariç.

• Beğen
Türkçe dil yamaları sebebiyle de virüs yada spyware bulaşmayan kalmadı ülkede.
Zaten en baştaki sebeplerden biriside bu türkçe istememizin sebebi bilgisayara virüs bulaşmasın istiyoruz ve kendi dilimizde türkçe dilinde oynamak en doğal hakkımız.

Son düzenleme:
Ama ingilizceyle alakası olmayan insanları niye öğrenmeye zorlayalım. Siz Türkçesini de koyun isteyen istediği dil de oynasın. Önce Türkçe bitirip sonradan ingilizcesini de oyunadığım çok oyun var :) Alternatif koymak her zaman fayda sağlar diye düşünüyorum.

Oyun platformlarına yasaklar getirmek yerine, türkiyede satılacak oyunlara mecburi o ülkenin konuşma dili eklenmeli ibaresi olsa sorun kalmaz daha

• Muhteşem
Oyun platformlarına yasaklar getirmek yerine, türkiyede satılacak oyunlara mecburi o ülkenin konuşma dili eklenmeli ibaresi olsa sorun kalmaz daha
Aynen bu çok doğru steamin bu kuralı oyun geliştiricilerine getirmesi gerekli oyun hangi ülkede yayınlanacak ise o ülkenin dilini Amerika beya Türkiye diyelim TR dilini veya İngilizce eklenmesi zorunlu demesi gerekiyor steam yaparsa yapar bu işi

Aynen bu çok doğru steamin bu kuralı oyun geliştiricilerine getirmesi gerekli oyun hangi ülkede yayınlanacak ise o ülkenin dilini Amerika beya Türkiye diyelim TR dilini veya İngilizce eklenmesi zorunlu demesi gerekiyor steam yaparsa yapar bu işi
devletin direk el atması lazım türkiyede satılacaksa bir ürün oranın şartlarını karşılamalı en basitinden o ülkenin dilini oyununun içinde barındırmalı

• Muhteşem
devletin direk el atması lazım türkiyede satılacaksa bir ürün oranın şartlarını karşılamalı en basitinden o ülkenin dilini oyununun içinde barındırmalı
Bence devlet el atmasın hocam yoksa hiç iyi şeyler olmaz yoksa asfsadfasd oyunları yasaklamak için bu bahaneyi de kullanır tr dil yok oyunda falan hepten gider steam elden :D yaparsa bu işi anca steam yapar oda istek çok olursa ayrıca bu isteği steame nasıl iletebiliriz oda muamma.

ülkede oyunlar yasaklanmaya calisiyor ve vergiler alip basini gitmis oyuncu kitlesinib buyuk kismi hala valo cs lol uclusubde ben olsam turkce oyun cikarmam
dijitalde oyun koleksiyonum var ve cevremde bir tek ben boyleyim
mesela square enix neden turkcr oyun cikarsin simfi kardesim turkiye ye ? adamlarin en buyuk markasi FF yi bile cogu oyuncu bilmiyo
oradan pay bicin

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,439
Üyeler
199,360
Son üye
Enormis