Trendyol'dan Telefon Alınır mı?

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
991
SELAMÜN ALEYKÜM
A26 almaya karar verdim fakat satıcı trendyol olmasına rağmen telefon özelliklerinde telefon özellikleri hep yanlış girilmiş ve satıcıya ram sorulunca birisine 6gb demiş birisine 8gb demiş tutarsızlık var yani.

SELAMÜN ALEYKÜM
A26 almaya karar verdim fakat satıcı trendyol olmasına rağmen telefon özelliklerinde telefon özellikleri hep yanlış girilmiş ve satıcıya ram sorulunca birisine 6gb demiş birisine 8gb demiş tutarsızlık var yani.

"Merhaba, ürün Bellek (RAM):8 GB. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimize bilgi aktarıldı. En kısa sürede bilgi güncellemesi sağlanacak. İlginiz için teşekkür ederiz." Yazmış trendyol ve bu telefon 256gb türkiyeye satılan modellerde ya 128gb depolama /6gb ram ya da 256gb depolama /8gb ram oluyor bu model 8gb ramli model şimdi trendyoldan teknolojik telefon almak tamamen şans işi bazıları çok iyi diyor bazıları aynı ürünü alıp hatalı diye 3 kere iadeye gönderiyor sizin şansınıza bağlı

SELAMÜN ALEYKÜM

epey'den baktığım zaman fiyat 8 gb olan için gözüküyor. Zaten 6 256 gb modeli yok telefonun, o sebeple 6 gb olması zor. 6/128 ve 8/256 var.

Teşekkür ederim cevaplarınız için zaten 14 gün cayma hakkım olduğu için kutusunu açsam bile direk iade etme hakkım varmı ? illa ram den dolayı değil mesela.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Resmi satıcıysa alınır ama a26 alınmaz
Hocam kardeşime alıcaz kendisi zaten düşürüp kırıyor hep telefonları o yüzden pahalı bir şey almak istemiyoruz.

Teşekkür ederim cevaplarınız için zaten 14 gün cayma hakkım olduğu için kutusunu açsam bile direk iade etme hakkım varmı ? illa ram den dolayı değil mesela.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kardeşime alıcaz kendisi zaten düşürüp kırıyor hep telefonları o yüzden pahalı bir şey almak istemiyoruz.
Cihazda bir sorun yoksa kutu açıldıktan sonra iade alınmaz genelde telefonlarda.

Cihazda bir sorun yoksa kutu açıldıktan sonra iade alınmaz genelde telefonlarda.
Anladım hocam ama sorun varsa mırın kırın etmezler değilmi.normalde internetten pahalı alışverişler yapmam,yapmayız oyüzden pek bilgim yok ama 1200 tl daha ucuz olduğu için cazip geldi açıkcası.

Anladım hocam ama sorun varsa mırın kırın etmezler değilmi.normalde internetten pahalı alışverişler yapmam,yapmayız oyüzden pek bilgim yok ama 1200 tl daha ucuz olduğu için cazip geldi açıkcası.
iPad almıştım bir sorun çıkmamıştı, sorun çıkacağını da sanmıyorum ama her ihtimale karşı gelen kutuyu video eşliğinde açın. Ben genelde hep internetten alıyorum teknoloji ürünlerini, telefonu da Hepsiburada üzerinden almıştım.

iPad almıştım bir sorun çıkmamıştı, sorun çıkacağını da sanmıyorum ama her ihtimale karşı gelen kutuyu video eşliğinde açın. Ben genelde hep internetten alıyorum teknoloji ürünlerini, telefonu da Hepsiburada üzerinden almıştım.
Tamamdır hocam teşekkür ederim bakalım hayırlısı artık.🙂

SELAMÜN ALEYKÜM

4 telefon satın aldık bi problem ile karşılaşmadık, aldığın satıcı yorumlarına dikkat edersen bir şey yaşamazsınız umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,748
Üyeler
199,427
Son üye
subeam7

Geri