5060 Ti Sıfır 18K Bul Ben Sana Alayim12600k = 6k
h610 = 2k
5060ti 8 gb :18k (bence bu kadar bile etmez piyasası bu diyelim)
16 ram: 7.5k
500 ssd: 2.5k
kasa psu soğutucu: 3k
toplam 39k ederinde sistem taksit avantajı olduğu için alınabilir, abartı bir indirim olduğunu düşünmüyorum bazı kanallarda bu sistem vb gelenleri çok abarttılar olması gereken fiyat oysa ki
incehesap gg de 18 ila 18.5 5060ti 8gb satıyor orayı takip et derim5060 Ti Sıfır 18K Bul Ben Sana Alayim
ramı ve ssd saydığın fiyattan bulsana şimdi 10 20 adet alacağım kart hazır12600k = 6k
h610 = 2k
5060ti 8 gb :18k (bence bu kadar bile etmez piyasası bu diyelim)
16 ram: 7.5k
500 ssd: 2.5k
kasa psu soğutucu: 3k
toplam 39k ederinde sistem taksit avantajı olduğu için alınabilir, abartı bir indirim olduğunu düşünmüyorum bazı kanallarda bu sistem vb gelenleri çok abarttılar olması gereken fiyat oysa ki
mesaj içeriğinde bugün bulurum yazmıyor, ederi yazıyorramı ve ssd saydığın fiyattan bulsana şimdi 10 20 adet alacağım kart hazır
Ederi o paralar değil daha aşağısı. Piyasanın altında 2 3 ayda bir indirime girdi diye kafana göre ederi bu belirlemissin. ramlerın ederi tanesi 2k ama piyasası 10k sen kabul etsende öyle etmesende.mesaj içeriğinde bugün bulurum yazmıyor, ederi yazıyor
1 tb ssd yi 17 haziranda 3911 TL ye aldık lexar
9 haziranda rx 9070 16 gb ekran kartını 23 e aldık
8 temmuzda ki itopya ram indirimi 64 gb ramler 14-15k ya gitti
indirimleri takip eden biri üstte bulunan 3 ürünü de rahat almıştır anında bitmedi hiç biri (itopya rgb ram i hariç tutuyorum)
bana hazır sistem satıyorsan gerçekten kampanya yapman lazım bunlar kampanya değil ederi
Ne zaman Sipariş Ettim Stok Yenileniyor Mu?Ben ssd yi 1 tb ve soğutucuyu cooler master yapıp sipariş geçtim. İnşallah doğru yapmısızdır.
Hazır sistem hesaplarken indirimli fiyatları üzerinden mi hesap yapıyorsunuz hocam? Ne zamandan beri bu yapılıyor ki? Akakçe üzerinden benzer komponentlerin en ucuz fiyatına bakılır ve ona göre bir fiyat biçersin. Biraz konuyu baltalamak gibi bir şey olmuş sizin yaptığınız. 39K bütçede çok uzun süredir 5060 TI sistem yoktu ve gayet iyi sistemdi bence.mesaj içeriğinde bugün bulurum yazmıyor, ederi yazıyor
1 tb ssd yi 17 haziranda 3911 TL ye aldık lexar
9 haziranda rx 9070 16 gb ekran kartını 23 e aldık
8 temmuzda ki itopya ram indirimi 64 gb ramler 14-15k ya gitti
indirimleri takip eden biri üstte bulunan 3 ürünü de rahat almıştır anında bitmedi hiç biri (itopya rgb ram i hariç tutuyorum)
bana hazır sistem satıyorsan gerçekten kampanya yapman lazım bunlar kampanya değil ederi
Bugün sipariş verdim. Önce stok yoktu. 5-10 dakika sonra bi baktım stok var ve sepete ekleniyor. Bende Ssd yi 1 tb yaptım. Soğutucuyu değiştirip siparişi geçtim. Ara ara kontrol edilebilir.Ne zaman Sipariş Ettim Stok Yenileniyor Mu?
Abart
Senin gibilerin soyu ne zaman tükenir tahmini ?