5070 E 2k Monitör Önerisi

WinTr

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
Hem fps hem hikayeli mmo vs tüm oyunları oynuyorum. Ekranın canlı olmasını isterim. 5070 ekran kartı alacağım indirim olursa 5070 ti da alabilirim. Bütçe olarak 15 i geçmeyi düşünmüyorum.

Bu monitör ün parlaklığı hakkında çok kötü yorumlar var özellikle 1ms de. Yoksa bu monitörü alıp geçecektim.

Bu monitör çok önerilmiş.
Bu ikisi arasında da viewsonic 8bit, aoc 10 bit aslında renk olarak teoride viewsonic daha iyi olması lazım ama yorumlar bu şekilde değil.

Farklı ekran önerisi ya da bu ekranlar ile ilgili bilgisi olan.

Hem fps hem hikayeli mmo vs tüm oyunları oynuyorum. Ekranın canlı olmasını isterim. 5070 ekran kartı alacağım indirim olursa 5070 ti da alabilirim. Bütçe olarak 15 i geçmeyi düşünmüyorum.

Bu monitör ün parlaklığı hakkında çok kötü yorumlar var özellikle 1ms de. Yoksa bu monitörü alıp geçecektim.

Bu ikisi arasında da viewsonic 8bit, aoc 10 bit aslında renk olarak teoride viewsonic daha iyi olması lazım ama yorumlar bu şekilde değil.

2 sene Asus rog strıx xg27acs 180hz 2k kullandım görüntü kalitesi müthiş renkler aşırı canlı onu tavsiye ederim

Fps oyunların da 240 hz gerçekten çok farkediyor mu ya 180 hz neden yeterli olmasın diye de düşünüyorum bende. Birde oled 180 hz ekranlarda var

24" 2k
AOC Q25G4SR 24.5
fps oyunlarında küçük ekran iyi olur. 2k olmasıda hikayeli oyunlarda güzel olur

Tek düşündüğüm 300hz lere 15k ya çıkmak yerine. 180hz oled 2k ya da 4k 180hz monitörler var. Samsung odysseyler gibi

Fps oyunların da 240 hz gerçekten çok farkediyor mu ya 180 hz neden yeterli olmasın diye de düşünüyorum bende. Birde oled 180 hz ekranlarda var
Oled 180hz , IPS 240hz den daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,440
Üyeler
199,360
Son üye
Enormis

Geri