Günlük Kullanım İçin Telefon Önerisi

Reaksiyon skoru
60
35-40 bin lira bandına kadar anneme telefon bakıyoruz ağır işler çok yapmayacak sadece bataryası ve kamerası iyi olsa yeterli olur. Taksitli olacak şekilde bütçeyi biraz daha yükseltebiliriz bu bütçede sizce hangi modeli tercih etmeliyiz? daha önce samsung kullanıyordu şuan da samsung kullanma yönünde. ben s25 fe uygun gördüm ancak daha düşük fiyata aynı işlevde veya bu fiyatta s25 fe den daha iyi olan önerilerinizi bekliyorum. telefonun sadece uzun bir süre rahat bir şekilde kullanımda sorun yaratmaması yeterli. spesifik bir sorunuz varsa da cevaplayabilirim.

Xiaomi 15T biraz daha bütçe yükseltip 15t pro'da alınabilir, ben honor 400 kullanıyorum ondan da gayet memnunum batarya kamera fiyata göre çok iyi

Xiaomi 15T biraz daha bütçe yükseltip 15t pro'da alınabilir, ben honor 400 kullanıyorum ondan da gayet memnunum batarya kamera fiyata göre çok iyi
hocam bunların samsung karşılığı bir öneriniz var mı? şahsen ben sorun etmem fakat almışken kendisinin hoşuna gidecek birşeyler almak istiyoruz. daha önce honor kullanmadık ailecek. xioami konusunda da bu reklam muhabbetlerinden dolayı ön yargılı yaklaşabilir diye düşünüyorum. yorumunuz için teşekkür ederim.

S25 FE sizin düşündüğünüz gibi iyi bir seçenek, öncesinde de Samsung kullandığı için herhangi bir yabancılık olmayacaktır telefona karşı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,373
Üyeler
199,346
Son üye
inancoo

Geri