meruem
80+
- Reaksiyon skoru
- 199
Bottleneck olmaz ki 9900X3D zaten yeteri kadar besler işlemcinin performansı geri atma gibi bir durumu olamaz.Pushaabavsvaah bottleneck ne kadar hocam
Bottleneck olmaz ki 9900X3D zaten yeteri kadar besler işlemcinin performansı geri atma gibi bir durumu olamaz.Pushaabavsvaah bottleneck ne kadar hocam
işimi görüyor rx6700 tabi biraz yetersiz kalıyor ama. durumum yok malesef gelirim yetmiyor. Psu ram herşeyim ile 9070xt hatta 5080 ile bile çok yakışır. ama rx6700 ile yola devamPushaabavsvaah bottleneck ne kadar hocam
ALDIMXFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hesap yok işte açmaya çok üşendim. O ekranda mı fiyat düşüyor sadece?Hesabına giriş yap
Hocam onaylanması çok önemli değil sonradan iptal gelebiliyor ama inşallah gelmez diyelim ihtiyacı olan kaçırmasınSipariş Onayı geldi
Alıntıyı görüntüle
Hesaptan girmen lazım dostum.Yok böyle hala. Sepeti onayla demem gerekiyorsa hesap yok bende bilmiyorum ondan
Hesaptan girmen lazım dostum.
Hesap yok işte açmaya çok üşendim. O ekranda mı fiyat düşüyor sadece?
Gpu cpuya bottleneck yapmazPushaabavsvaah bottleneck ne kadar hocam