Hocam bu indirimsiz hali galiba keşke xfx yada asus prime olanı daha ucuza alırdınızmerhaba arkadaşlar;
dün geceki vatan indiriminde bunu aldım. Fiyatına göre iyi midir ?
düşünceleriniz neler
Alıntıyı görüntüle
indirimsiz hali 44k civarı bişeydiHocam bu indirimsiz hali galiba keşke xfx yada asus prime olanı daha ucuza alırdınız
aldığın model en iyi soğutmaya sahip olan ama 8k daha ucuza swift vardı . swift alıp geçerdim benmerhaba arkadaşlar;
dün geceki vatan indiriminde bunu aldım. Fiyatına göre iyi midir ?
düşünceleriniz neler
Alıntıyı görüntüle
teşekkürler hocam, biraz aceleye geldi diyelim xfx i yakalayamadımO model fiyat olarak Nitro gibi pahalıydı sanırım ama artık aldın hayırlı olsun.30kya XFX Swift modeli varken 8 bin lira biraz havaya gitmiş..Taichi 3-4 derece daha soğuk belki 3-5 fazla fps alıyordur 8k farka değmezdi
Ben de bunu yapardım fakat görüntüye önemli veriyorsanız taichi ınanilmaz iyialdığın model en iyi soğutmaya sahip olan ama 8k daha ucuza swift vardı . swift alıp geçerdim ben
evet soğutma ve görselliği dışında başka bir fark yokaldığın model en iyi soğutmaya sahip olan ama 8k daha ucuza swift vardı . swift alıp geçerdim ben
beğendiğim bir karttı indirim görünce çok fazla düşünmeden aldım biraz düşününce diğer uygun modeller daha mantıklı geliyor tabiBen de bunu yapardım fakat görüntüye önemli veriyorsanız taichi ınanilmaz iyi