ben açıkçası illa nvidia kart alınacaksa günümüz için minimum 5060ti sistemlere bakardım. 8g olan sistemler aynı bu şekilde ucuza düşebiliyor ikinci eldeSistem 1 yıllık kutu fatura mevcut anakart giriş seviye onunda farkındayım ama fiyat olarak makul geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Komple set hocam evet
Şuan 7 yıldır 1660 ti kullanıyorum 4060 ilaç gibi gelir zaten 1080p rekabetçi tarafındayım hocamİyi hocam full set olduğu için
İlerde 4060 ı satar güzel bir şey alır yoluna bakarsın parçalar kaliteli
Karar sizin
1-2 yıl sonra daha üst seviye kart düşünebilirim şimdilik 1080p oyunlar için yeterli diye düşünüyorumben açıkçası illa nvidia kart alınacaksa günümüz için minimum 5060ti sistemlere bakardım. 8g olan sistemler aynı bu şekilde ucuza düşebiliyor ikinci elde
Saolasın hocam tek anlamadığım şey işlemci ve ekran kartı sıcaklık testini en sağlıklı nasıl yaparım onu kestiremiyorumFull set olduğu için fiyat piyasaya göre fena sayılmaz, alınabilir. Fakat fiyatı biraz kısabilirsen daha iyi.
ekran kartı ve disk en kolay test edilebileceklerden. Sağlıklarına ve derecelerine bak. 4060 furmark testinde hotspot değeri ve genel sıcaklığı, diskin sağlık durumu, monitör ölü pikseli vs zaten hemen hemen herkesin bildiği şeyler. Genel olarak 1080p rekabetçi tarafında rahat götürür. Elbette her şeyin daha iyi bir alternatifi bululabiilr fakat kullanımına göre 4060 rahat yeter sana. Hayırlı olsun![]()
Furmark ile gpu test ederken Fan hızları + yüzde kaçtayken sıcaklık değerleri ne durumda ona göre kıyaslamayı unutma. Sıcaklık yüksek veya düşük çıktığında Fan devir+yüzdesini de kontrol et.Saolasın hocam tek anlamadığım şey işlemci ve ekran kartı sıcaklık testini en sağlıklı nasıl yaparım onu kestiremiyorum![]()
Hocam 1 yıllık bir sistem kutu fatura hepsi mevcut söylenildiğine göre akşam bakmaya gideceğim. Bu sistem minimum arıza açmadığı takdirde ne kadar bir süre beni götürür acaba 1080p rekabetçi oyun ve sosyal medya ağırlıklı sadeceFiyatı göremeden tek tek parçaların kendimce edenlerini topladım, 35bin hakkıdır dedim sonra 35bine alacağınızı gördümsıkıntısı yok ise fiyat iyi hocam güle güle kullanın.
Hocam 1nesil öncenin ekran kartı bu, millet çok daha eski nesil 1650 serileriyle bile oynuyor, teknolojinin ne kadar hızla gelişecegini net olarak bilemeyiz ama 1080p oyunlarda 3-4 yıl götüreceğini düşünüyorum, ayrıca işlemcisi de o bütçeye göre iyi bir işlemci, yalnız şimdi aklıma geldi işlemci soğutucuya dikkat edin hocam, o işlemci 125watt olduğundan iyi bir soğutucuyla kullanmak faydalı olur, üzerinde gelen soğutucu yetersiz olursa 1.500tl civarına çift kule çift fanlı soğutucular var segotep gibi markalarda, onlardan birini alıp takabilirsiniz.Hocam 1 yıllık bir sistem kutu fatura hepsi mevcut söylenildiğine göre akşam bakmaya gideceğim. Bu sistem minimum arıza açmadığı takdirde ne kadar bir süre beni götürür acaba 1080p rekabetçi oyun ve sosyal medya ağırlıklı sadece
Evet ilandaki listede de belirtilmemiş ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıylaHocam 1nesil öncenin ekran kartı bu, millet çok daha eski nesil 1650 serileriyle bile oynuyor, teknolojinin ne kadar hızla gelişecegini net olarak bilemeyiz ama 1080p oyunlarda 3-4 yıl götüreceğini düşünüyorum, ayrıca işlemcisi de o bütçeye göre iyi bir işlemci, yalnız şimdi aklıma geldi işlemci soğutucuya dikkat edin hocam, o işlemci 125watt olduğundan iyi bir soğutucuyla kullanmak faydalı olur, üzerinde gelen soğutucu yetersiz olursa 1.500tl civarına çift kule çift fanlı soğutucular var fazeon gibi markalarda, onlardan birini alıp takabilirsiniz.
9cm soğutucu en düşük işlemcilere bile önerilmiyor hocam, sistemi alırsanız ilk isiniz soğutucu sipariş etmek olsun derim. Kasada yeterli yer var ise aşağıdaki ürün f/p ürünüdür;Evet ilandaki listede de belirtilmemiş ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla
Excavator V90 9cm Rgb Kule Tipi Siyah İşlemci Soğutucu var sistemde şimdi baktım
Evet sistemin en zayıf halkası anakart değişimi + tek modül 16 gb ram ama bir süre sonra yanına 16 ram daha olabilir +işlemci soğutucu bunlar kafamdaki en önce değişmesi gereken parçalar9cm soğutucu en düşük işlemcilere bile önerilmiyor hocam, sistemi alırsanız ilk isiniz soğutucu sipariş etmek olsun derim. Kasada yeterli yer var ise aşağıdaki ürün f/p ürünüdür;