Gentrex
80+
- Reaksiyon skoru
- 134
Valla üründen ürüne değişir inşallah kartlar yemez gerçi hiçbiri yemesin istiyorumda çok gerçekçi olmazbaşlamış galiba birinin 2 tane ürününü iptal etmişler
Valla üründen ürüne değişir inşallah kartlar yemez gerçi hiçbiri yemesin istiyorumda çok gerçekçi olmazbaşlamış galiba birinin 2 tane ürününü iptal etmişler
o zaman thhden kalkamazlar teslim alan olursa hepsi iptal gibi buraİlk alan kişilere gönderebilirler bence,ama ondan sonra stok farketmeksizin deli gibi alım oldu onlar %100 iptal.
Herkes çakallık peşinde ya Pompacı Osman abisarı site ilanları hemen başlamış
Hocam mousepadden memnun musun. ben aldım iade ettim. mouse pek kaymadı üzerindeKullandığım monitörler den biri 500Hz Ips Rampage, Fazeon`lar 18-20K zaten 7K farkla 2K 3th Gen Oled monitör almışsın bedava fiyat. Görrsem kesin bir iki tane daha alırdım. Kendin Kullanmayacaksan da grupta birine paslayabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Spirit of Aim Pro'nun yarım tık altı işte, ben memnunum. Fiyatına göre güzel. Skatezlerini değiştirip dene.Hocam mousepadden memnun musun. ben aldım iade ettim. mouse pek kaymadı üzerinde
birisi 53k dan koymuş . vatanda suan 51ksarı site ilanları hemen başlamış
Sarı sitedeki bazılarının elleri iyi çalışıyor ama beyin için aynı şeyi söylemek mümkün değilbirisi 53k dan koymuş . vatanda suan 51k![]()
siparişi kaçta geçmiştinşimdi yine onaylandı bildirimi geldi