Vozol Star 20k mı Vozol Gear 20k mı ?

Ya keşke aklını beynini kullanabilmeni sağlayacak şeyler de hoşuna gitse. Fazlasıyla zarar ve ziyan, arkadaşımın ciğerleri söndü şu meret yüzünden. Yaşını merak ettim.
Hocam aklımı kullanabildiğim şeylerin hoşuma gitmediğini nereden çıkardınız satranç oynamayı puzzle çözmeyi seviyorum ayrıca evet biliyorum zararlı olduğunu dedim ki sadece 1 defa alacağım denemelik heves ettim 23 yaşındayım. Ayrıca geçmiş olsun arkadaşınız kaç yaşındaydı.

sizin ne kadar sürede bitti 40K olan hocam benim 2 ay dayanır mı yani tahmini bir rakam çok iyi olurdu.
tahmini bir rakam asla veremem ya 10 günde de bitiyor 2 haftada da bitiyor 1 hafta da bitiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
tahmini bir rakam asla veremem ya 10 günde de bitiyor 2 haftada da bitiyor 1 hafta da bitiyor.
Hocam peki hangi site orjinaldir bilginiz varmı veya istanbulda önerdiğiniz bir mağaza varmı ?

Hocam peki hangi site orjinaldir bilginiz varmı veya istanbulda önerdiğiniz bir mağaza varmı ?
istanbuldaki tabaccoları gezin derim internetteki siteler çok güven olmuyor

Geçen star 20knın Blue Razz ice aromalısını denemiştim ve güzeldi fiyatıda 850tl civarı bişeydi

• Muhteşem
@emreBeoa @yerçileği @TheEvolved hocam bundan aldım acaba ikinci el mi veya sahte mi kutusu açıktı acaba gümrükte mi bakıyorlar o yüzden mi açmışlar aldığım adam distirübtörden alıyorum dedi ama bu vozol yazılı gümüş renkteki poşeti ben yırtıp açtım yani sıfır gibiydi vozol satan sitelere baktım hiçbiri satmıyordu bu modeli ama iyi mi yaptım acaba ayrıca 20-30 kere çektim %95 oldu şarjı iyi mi acaba hızlı mı bitiyor?

Ekler

• 2599.webp
    2599.webp
    1.1 MB · Hit: 9
  • 2600.webp
    2600.webp
    1.4 MB · Hit: 8
  • 2601.webp
    2601.webp
    1.2 MB · Hit: 8
@emreBeoa @yerçileği @TheEvolved hocam bundan aldım acaba ikinci el mi veya sahte mi kutusu açıktı acaba gümrükte mi bakıyorlar o yüzden mi açmışlar aldığım adam distirübtörden alıyorum dedi ama bu vozol yazılı gümüş renkteki poşeti ben yırtıp açtım yani sıfır gibiydi vozol satan sitelere baktım hiçbiri satmıyordu bu modeli ama iyi mi yaptım acaba ayrıca 20-30 kere çektim %95 oldu şarjı iyi mi acaba hızlı mı bitiyor?
2.el değildir ama sahtedir büyük ihtimalle. Kutusundaki barkodu vpn açıp vozolun sitesine okut. Türkiyede orjinal vozol bulmak baya zor.

• Muhteşem
2.el değildir ama sahtedir büyük ihtimalle. Kutusundaki barkodu vpn açıp vozolun sitesine okut. Türkiyede orjinal vozol bulmak baya zor.
Vpn olmadan deneyince olmuyordu şimdi Vpn ile baktım hocam evet orijinal çıktı sahte de değil Allaha şükür onda sorun yok peki bu modeli alarak iyi mi yaptım acaba ve şunu da merak ediyorum 20-30 kere çektim %95 oldu şarjı iyi mi acaba hızlı mı bitiyor? Star 40 binlik modelini alsam daha mı iyi olurdu?

Son düzenleme:
İlk defa alacağım gerçekten çok hoşuma gitti hiç sigara da içmiyorum bakalım nolacak :D
bence hiç başlama bende fena bağımlılık yaptı, aldığın bitince canın yenisini almak isteyecek eksikliğini hissedeceksin, ben şuan birkaç ayda bir alıyorum çok zararlı olduğu için ama artık alışkanlık oldu iyice, puffım olmadığı zaman da sigara, iqos falan içiyorum. Pufftan önce sigara falan içmezdim ağız alışkanlığı yaptı.

• İnanılmaz
paketli kanser resmen ya.. niye aldın ki. gümrükte kontrol demişsin de bunlar gümrükten geçmiyor geçmez el koyarlar türkiyede satmak yasak. kaçak getiriyorlar

• Üzgün
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,020
Üyeler
199,475
Son üye
Samet Ulaş

Geri