hahasodunyds
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
madem iptal edicen niye alıyonKimini iptal ediyorlar ben iptal istiyorum iptal etmiyorlarFaturada mail geldi bir garip işler neyse kargodan almayız artık
madem iptal edicen niye alıyonKimini iptal ediyorlar ben iptal istiyorum iptal etmiyorlarFaturada mail geldi bir garip işler neyse kargodan almayız artık
Kusura bakma sana sormadan almışım... Daha önceki mesajımı okumadığın belli neden iptal ettiğimi açıkladım bu arada açıklamamada gerek yok!! Forum değil maşallah herkes herkese her yaptığı işin, hareketin hesabını soruyormadem iptal edicen niye alıyon
Çok indirim yoktuki zaten alacak kişi için yeterli güzeldi kullanıcıya giderdi fakat kaça alacak kaça satacak saçma yani. Ram indirimi x2'den fazlaydı.Şaşırdım beklediğimden az ilan girilmiş. Ram gibi indirim olsa 5 sayfa olurdu burası.
Alıntıyı görüntüle
yapsın yapsın foruma girmediğim için indirimden haberim yoktu alamadım içime oturduVatan rahat 4-5 ay indirim yapmaz artık
Nakit ihtiyaçları büyük ölçüde bitmiştir. Normal fiyattan satıldığı kadar satıp ortalama satış fiyatını yükseltmeye uğraşırlaryapsın yapsın foruma girmediğim için indirimden haberim yoktu alamadım içime oturdu
Üsluba bak. Hesap sorar gibi soru soruyor. Polisi ara sen en iyisi.madem iptal edicen niye alıyon
yok yan odadakini arıcam benÜsluba bak. Hesap sorar gibi soru soruyor. Polisi ara sen en iyisi.
Bir seneyi geçmiştir kalkalı.Bu ne zaman kalktı? arkadaş geçen sonradan taksitlendirme yapabilirsin demişti. önceden de çok yapılıyodu onudamı kaldırdılar yaw.