🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 TL İndirim Temmuz-Ağustos (Kişiye Özel)

Ben hep steame 7 dolar atıyorum.Ps için ilk kez denemiştim 300 tl attım ama kampanya olmamıştı
Benim de ilk PS Store alışverişimi sayıp sonraki ay PS Store alışverişimi saymamıştı :D

Mail yazıp durumu anlatınca ancak kampanyadan yararlanmıştım. En garantisi Steam benim gördüğüm, 4-5 aydır her alışverişimi saydı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ps store’dan alınca inidirim oluyor ama steam’den alınca olmuyor. Benzer sorunu yaşayan var mı?
Sıkıntılı hocam. YouTube Premium'u saymıyor mesela, bazen PS Store'u sayıyor bazen saymıyor.

Eğer illa o geçmeyen yerden alacaksınız, alıp kampanya süresi dolduktan sonra mail atın. Ben o şekilde 2 defa kampanyadan yararlandım, tabii şu an aynı şekilde yardımcı olurlar mı emin değilim.

Bu ay gelmemiş ikisi de ggwp

7 dolar yapıştırayım geldi benim dizinin yeni bölümü 😂

Benim de ilk PS Store alışverişimi sayıp sonraki ay PS Store alışverişimi saymamıştı :D

Mail yazıp durumu anlatınca ancak kampanyadan yararlanmıştım. En garantisi Steam benim gördüğüm, 4-5 aydır her alışverişimi saydı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntılı hocam. YouTube Premium'u saymıyor mesela, bazen PS Store'u sayıyor bazen saymıyor.

Eğer illa o geçmeyen yerden alacaksınız, alıp kampanya süresi dolduktan sonra mail atın. Ben o şekilde 2 defa kampanyadan yararlandım, tabii şu an aynı şekilde yardımcı olurlar mı emin değilim.
Hocam üşendirici bi durum ya kim uğraşıcak onla. Teşekkürler öneriniz için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,816
Üyeler
199,441
Son üye
demir35

Geri