Ben mağazaya gittim ankara da yaşıyorum ps üzerinde kaplama vardı o yüzden işkillendim biraz ayrıca yorumlarda revize edilmiş ürünler ve sorun yaşayan çok kişi olunca tereddüt ettim birazFLYTECHOLOGY üzerinden aldım sorun yaşamadım.
Bilmiyorum hocam online aldım ben alalı 4-5 ayı geçmiştir bir sıkıntı yaşamadım.Ben mağazaya gittim ankara da yaşıyorum ps üzerinde kaplama vardı o yüzden işkillendim biraz ayrıca yorumlarda revize edilmiş ürünler ve sorun yaşayan çok kişi olunca tereddüt ettim biraz
Hocam ikinci el zorunlu kalmadıkca tercih etmiyorum yahocam ikince el düşünür müsünüz? dist garantili olanların da ikinci elden pek farkı yok. en azından garanti konusunda. daha uyguna bulursanız daha mantıklı olur gibi geldi.
n11 de zitek ten aldım 8 aydır sorunsuz kullanıyorum bakabilirsin zitek bilişimeSelamlar
Ps5 slim 1 tb çift kol bakıyorum güvenilir içime sinen satıcı bulamadım resmi garantili olan bilkomda 10 k koyuyor daha önce alıp memnun kaldığınız firma varmı acaba birde alırken nelere dikkat etmem gerekiyor