8000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

zjadp

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba, elim medium büyüklükte. Tutuşum palm . Şu an küçük bir mouse kullanıyorum ve daha büyük/premium bir modele geçmek istiyorum. Bir arkadaşım WLMouse Beast X Max önerdi nasıl bir mousedir alınır mı Bu el boyutu ve tutuş için uygun mudur? Veya bundan başka bir mouse öneriniz olurmu?
Bütçe=8000TL

Merhaba, elim medium büyüklükte. Tutuşum palm . Şu an küçük bir mouse kullanıyorum ve daha büyük/premium bir modele geçmek istiyorum. Bir arkadaşım WLMouse Beast X Max önerdi nasıl bir mousedir alınır mı Bu el boyutu ve tutuş için uygun mudur? Veya bundan başka bir mouse öneriniz olurmu?
Bütçe=8000TL

ben de beast x önerecektim güzel öneri yapmış arkadaşın eloshapes üzerinden eski mouseun ile karşılaştırarak boyutuna karar verebilirsin elim 18cm palm için max kullanmıştım ben

Bütçe=8000TL
beast x max büyük biraz pro kullanıyorum memnunum

Magnezyum kasa olsun diye bir zorunluluğun yoksa tamamen gereksiz Beast X.

Neden gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz, Yazılım, sensör, ergonomi veya fiyat açısından mı diyorsunuz?

Hocam yanlış anlamayında merak ettim 8K sadece bir mouse rahatça verecek kadar kazandıran işiniz nedir acaba ?

Yani E-Sporcu değilse biri veya çok zengin değilse 8K mouse için aşırı gereksiz 2-2.5K’lık mouse bile normal bir oyuncu için yeterli parası olan içinde 4K bandındaki iyi bir mouse fazlasıyla yeterli olur hatta fazla bile yani 8K bence çöpe para atmak gibi

Hocam yanlış anlamayında merak ettim 8K sadece bir mouse rahatça verecek kadar kazandıran işiniz nedir acaba ?

Yani E-Sporcu değilse biri veya çok zengin değilse 8K mouse için aşırı gereksiz 2-2.5K’lık mouse bile normal bir oyuncu için yeterli parası olan içinde 4K bandındaki iyi bir mouse fazlasıyla yeterli olur hatta fazla bile yani 8K bence çöpe para atmak gibi
Haklı olabilirsiniz hocam. Uzun yıllar kullanacağım için bir kere alıp kafam rahat olsun istiyorum. Görünüşü, hafifliği ve malzeme kalitesi de benim için önemli. O yüzden Beast X Max'e yöneldim. Siz olsanız 4-5 bin TL bandında hangi modeli önerirdiniz?

Neden gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz, Yazılım, sensör, ergonomi veya fiyat açısından mı diyorsunuz?

Beast X modeller donanım olarak geride ve şahsen Wlmouse'un yazılımı hiç beğenmiyorum. Yarı fiyatına çok kaliteli plastik kasaya ve daha yeni nesil donanım fareler varken çok mantıklı bulmuyorum.

Bütçe=8000TL
Hay masallah mouse butcesine bak! Sistemin kalanini merak ettim. Insallah serceye bmw motoru takanlar gibi degildir🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,885
Üyeler
199,452
Son üye
Muhammed7221

Geri