İncehesap Üzerinden Fastıps +240hz 27 İnç 2k Gaming Monitör Önerisi

Kanka süpersin. Ben de Gemini/Claude'dan yardım alıyorum. Eleye eleye bu 2 monitör arasında kaldım zaten 1'i senin önerdiğinmiş. Bu arada Coil Whine nedir? Sıkıntılı hiçbir şey almak istemiyorum.

https://www.incehesap.com/aoc-q27g4...-pivot-fast-ips-oyuncu-monitoru-fiyati-85302/ Sence bunu mu alayım yoksa senin önerdiğini mi? Aradaki 3100 TL farkı vermeye değer mi?
CW dediğimiz şey bobinlerden kaynaklı oluşan bir ses. Zararı yoktur ama kafa ütüleyebilir. FPS oyunları oynamıyorsanız 260Hz modeli de yeterlidir. Ben 360Hz OLED'imi kırdım şu an 165Hz IPS kullanıyorum ve LoL oynuyorum LoL için 260 fazla bile 240 FPS sabit duruyor :kekw:

CW dediğimiz şey bobinlerden kaynaklı oluşan bir ses. Zararı yoktur ama kafa ütüleyebilir. FPS oyunları oynamıyorsanız 260Hz modeli de yeterlidir. Ben 360Hz OLED'imi kırdım şu an 165Hz IPS kullanıyorum ve LoL oynuyorum LoL için 260 fazla bile 240 FPS sabit duruyor :kekw:
O zaman 240 olanı alıp geçeyim mi? Yalnız ses konusunda hassasiyetim var ses asla istemem öyle bir şey varsa iade ederim. Gerçi sen pahalı olanda var diyordun değil mi?

O zaman 240 olanı alıp geçeyim mi? Yalnız ses konusunda hassasiyetim var ses asla istemem öyle bir şey varsa iade ederim. Gerçi sen pahalı olanda var diyordun değil mi?
Evet 260 Hz olanı alın geçin gerek yok bence. Ben CS oynuyorum FPS oyunları oynuyorum alacak olsam yüksek Hz tercih ederdim ama LoL ağırlıklı oynuyorsunuz 260Hz yeter de artar.

Son düzenleme:
FastIPS değil ve 210Hz. Monitör kötü demiyorum asla çünkü anlamıyorum fakat bu fiyata FastIPS, daha yüksek hz ve daha az ms varken neden bunu tercih edeyim? Öğrenmek adına soruyorum.

210 ve 240 arasındaki farkı hissetmezsin. Fast IPS'in tek olayı isminde yazdığı gibi daha hızlı olması bu monitöründe tepki süreleri gayet iyi zaten 4.08 ms GtG veriyor ki bu iyi bir değer ortalama 5 ms.

Eminim güzeldir de aradığım kriterlere uymuyor brom
Super Speed IPS bu arada 210 hz kesmeyebilir ama bunun görüntüsünün daha iyi olması lazım sana kalmış orası +300 hz ve iyi bir ping almıyorsan 240 ile 210 arası fark olmaz öyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

210 ve 240 arasındaki farkı hissetmezsin. Fast IPS'in tek olayı isminde yazdığı gibi daha hızlı olması bu monitöründe tepki süreleri gayet iyi zaten 4.08 ms GtG veriyor ki bu iyi bir değer ortalama 5 ms.
tam sen demişsin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,684
Üyeler
199,417
Son üye
fefe034

Geri