katılıyorum daha demin neden bilmiyorum ama şöyle bir şey aldım kendimebu yorumunuzu esefle kınayorum zira 50lik pvc fırat boru her koşulda alınır!!! ne zaman lazım olacağı belli olmaz dursun kenarda
sanki fiyatlar pahalı gibiIN Street’te seçili ayakkabı, giyim ve aksesuar ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava kampanyası başlamış. Kampanya etiketli iki ürünü sepete ekleyince düşük fiyatlı ürünün bedeli kadar indirim uygulanıyor. İndirim sepet ekranında iki ürüne paylaştırılarak gösterilebiliyor. Kampanya sayfasında Puma, adidas, Reebok ve diğer markalardan çok sayıda ürün bulunuyor.
Örnek olarak:
Yani bu ikili özelinde adidas ayakkabı bedavaya gelmiş oluyor. Beden ve stok durumuna göre farklı modeller de kombinlenebilir. Sepette iki üründe de “Uygulandı” yazdığını kontrol etmekte fayda var.
- Puma All-Day Active Jr: 3.999 TL
- adidas Grand Court Base 2.0: 3.899 TL
- İki ürünün kampanyalı toplamı: 3.999 TL
Kampanya bağlantısı:
https://www.instreet.com.tr/kampanya/biralana-birbedava
FLO’da da 1 Alana 1 Bedava kampanyası var
FLO kampanya bağlantısı:
https://www.flo.com.tr/firsat/bir-alana-bir-bedava
Ne olduğu belirsiz Trendyol ve Hepsiburada satıcılarından almaktan ise 200 300 daha fazla verip bu sitelerden almak daha garantici gibi geliyor. Bilmiyorum tabi tecrübelerimle sabit çünkü o pazar yerlerinde ki ayakkabılar hep çakma vibe veriyor bana.
Bu indrimdeki ayakkabıların çakması olmaz merak etme. Yd de 50 doların altına satılan ayakkabılar için hangi çinli uğraşıp çakmasını üretsin. Global fiyatları 100 dolar üstü olan veya globalde popüler olan ayakkabılar için bu tedirginliğini anlarımNe olduğu belirsiz Trendyol ve Hepsiburada satıcılarından almaktan ise 200 300 daha fazla verip bu sitelerden almak daha garantici gibi geliyor. Bilmiyorum tabi tecrübelerimle sabit çünkü o pazar yerlerinde ki ayakkabılar hep çakma vibe veriyor bana.
Tamamdır kral.Bu indrimdeki ayakkabıların çakması olmaz merak etme. Yd de 50 doların altına satılan ayakkabılar için hangi çinli uğraşıp çakmasını üretsin. Global fiyatları 100 dolar üstü olan veya globalde popüler olan ayakkabılar için bu tedirginliğini anlarım
Hayırdır neye bozuldunTamamdır kral.
aynen bu benimde aklımdan geçmişti ama burada izah etmeye motivasyonum yoktu d:Bu indrimdeki ayakkabıların çakması olmaz merak etme. Yd de 50 doların altına satılan ayakkabılar için hangi çinli uğraşıp çakmasını üretsin. Global fiyatları 100 dolar üstü olan veya globalde popüler olan ayakkabılar için bu tedirginliğini anlarım