🔥İndirim In Street ve Flo'da 1 Alana 1 Bedava – Puma + Adidas Toplam 3.999 TL

Olması gereken fiyata geliyor galiba.

bu yorumunuzu esefle kınayorum zira 50lik pvc fırat boru her koşulda alınır!!! ne zaman lazım olacağı belli olmaz dursun kenarda
katılıyorum daha demin neden bilmiyorum ama şöyle bir şey aldım kendime
1784669312120.webp

IN Street’te seçili ayakkabı, giyim ve aksesuar ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava kampanyası başlamış. Kampanya etiketli iki ürünü sepete ekleyince düşük fiyatlı ürünün bedeli kadar indirim uygulanıyor. İndirim sepet ekranında iki ürüne paylaştırılarak gösterilebiliyor. Kampanya sayfasında Puma, adidas, Reebok ve diğer markalardan çok sayıda ürün bulunuyor.
Örnek olarak:
  • Puma All-Day Active Jr: 3.999 TL
  • adidas Grand Court Base 2.0: 3.899 TL
  • İki ürünün kampanyalı toplamı: 3.999 TL
Yani bu ikili özelinde adidas ayakkabı bedavaya gelmiş oluyor. Beden ve stok durumuna göre farklı modeller de kombinlenebilir. Sepette iki üründe de “Uygulandı” yazdığını kontrol etmekte fayda var.
Kampanya bağlantısı:
https://www.instreet.com.tr/kampanya/biralana-birbedava

FLO’da da 1 Alana 1 Bedava kampanyası var
FLO kampanya bağlantısı:
https://www.flo.com.tr/firsat/bir-alana-bir-bedava
sanki fiyatlar pahalı gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne olduğu belirsiz Trendyol ve Hepsiburada satıcılarından almaktan ise 200 300 daha fazla verip bu sitelerden almak daha garantici gibi geliyor. Bilmiyorum tabi tecrübelerimle sabit çünkü o pazar yerlerinde ki ayakkabılar hep çakma vibe veriyor bana.

test edebilirsin, fake ayakkabıları anlamak pek zor değil

Ne olduğu belirsiz Trendyol ve Hepsiburada satıcılarından almaktan ise 200 300 daha fazla verip bu sitelerden almak daha garantici gibi geliyor. Bilmiyorum tabi tecrübelerimle sabit çünkü o pazar yerlerinde ki ayakkabılar hep çakma vibe veriyor bana.
Bu indrimdeki ayakkabıların çakması olmaz merak etme. Yd de 50 doların altına satılan ayakkabılar için hangi çinli uğraşıp çakmasını üretsin. Global fiyatları 100 dolar üstü olan veya globalde popüler olan ayakkabılar için bu tedirginliğini anlarım

Bu indrimdeki ayakkabıların çakması olmaz merak etme. Yd de 50 doların altına satılan ayakkabılar için hangi çinli uğraşıp çakmasını üretsin. Global fiyatları 100 dolar üstü olan veya globalde popüler olan ayakkabılar için bu tedirginliğini anlarım
Tamamdır kral.

avantaj pek göremedim

aynen bu benimde aklımdan geçmişti ama burada izah etmeye motivasyonum yoktu d:

Sitede 4400 tl olan puma shuffle hb de 1997 tl aynen baya iki al bir öde .d

Ürün 3399 TL. İndirime girmeye farklı renkli ürünü 2399 TL. Adam yaptığı kampanyayla zaten fiyatını çıkarıyor. Zarar eder mi bizim firmalarımız hiç. Cebimizdeki parada gözleri varken.

Birinin bedeni olmasa ve iade etsen indirim boşa gidiyor resmen. Ayakkabılarda çok oluyor bu durum farklı modellerde farklı numara giydiğim çok oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,759
Üyeler
199,910
Son üye
Eren421

Geri