🔥İndirim In Street ve Flo'da 1 Alana 1 Bedava – Puma + Adidas Toplam 3.999 TL

d0zza

80+
Reaksiyon skoru
252
IN Street’te seçili ayakkabı, giyim ve aksesuar ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava kampanyası başlamış. Kampanya etiketli iki ürünü sepete ekleyince düşük fiyatlı ürünün bedeli kadar indirim uygulanıyor. İndirim sepet ekranında iki ürüne paylaştırılarak gösterilebiliyor. Kampanya sayfasında Puma, adidas, Reebok ve diğer markalardan çok sayıda ürün bulunuyor.
Örnek olarak:
  • Puma All-Day Active Jr: 3.999 TL
  • adidas Grand Court Base 2.0: 3.899 TL
  • İki ürünün kampanyalı toplamı: 3.999 TL
Yani bu ikili özelinde adidas ayakkabı bedavaya gelmiş oluyor. Beden ve stok durumuna göre farklı modeller de kombinlenebilir. Sepette iki üründe de “Uygulandı” yazdığını kontrol etmekte fayda var.
Kampanya bağlantısı:
https://www.instreet.com.tr/kampanya/biralana-birbedava

FLO’da da 1 Alana 1 Bedava kampanyası var
FLO kampanya bağlantısı:
https://www.flo.com.tr/firsat/bir-alana-bir-bedava

IN Street’te seçili ayakkabı, giyim ve aksesuar ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava kampanyası başlamış. Kampanya etiketli iki ürünü sepete ekleyince düşük fiyatlı ürünün bedeli kadar indirim uygulanıyor. İndirim sepet ekranında iki ürüne paylaştırılarak gösterilebiliyor. Kampanya sayfasında Puma, adidas, Reebok ve diğer markalardan çok sayıda ürün bulunuyor.
Örnek olarak:
  • Puma All-Day Active Jr: 3.999 TL
  • adidas Grand Court Base 2.0: 3.899 TL
  • İki ürünün kampanyalı toplamı: 3.999 TL
Yani bu ikili özelinde adidas ayakkabı bedavaya gelmiş oluyor. Beden ve stok durumuna göre farklı modeller de kombinlenebilir. Sepette iki üründe de “Uygulandı” yazdığını kontrol etmekte fayda var.
Kampanya bağlantısı:
https://www.instreet.com.tr/kampanya/biralana-birbedava
forumda indirim takip edince hayat yüzde 50 ucuzluyor sanki

şişirme fiyatlar çoğunu tek alınca zaten aynı fiyata geliyor

şişirme fiyatlar çoğunu tek alınca zaten aynı fiyata geliyor
Ne olduğu belirsiz Trendyol ve Hepsiburada satıcılarından almaktan ise 200 300 daha fazla verip bu sitelerden almak daha garantici gibi geliyor. Bilmiyorum tabi tecrübelerimle sabit çünkü o pazar yerlerinde ki ayakkabılar hep çakma vibe veriyor bana.

Ben bi indirim görmedim

Ne olduğu belirsiz Trendyol ve Hepsiburada satıcılarından almaktan ise 200 300 daha fazla verip bu sitelerden almak daha garantici gibi geliyor. Bilmiyorum tabi tecrübelerimle sabit çünkü o pazar yerlerinde ki ayakkabılar hep çakma vibe veriyor bana.
reis orda trendyol hb kendi de satıyor zaten ayrıca flo instreet korayspor vs de oralarda satıyor genelde de en uygun fiyata satıyorlar çok almışlığım oldu

Aksine ihtiyacın olmayacak şeyleride alıyorsun, herşeyi ucuza alıyorsun ama daha çok harcıyorsun :D
Tüketim çılgınlığı indirimi görünce adam alıyor halbuki en iyi indirim hiç almamaktır. Çoğu kişi ihtiyacı olmadığı halde indirim lafını görünce balığın yeme atladığı gibi atlıyor. Yav adam sırf indirimde diye 50'lik PVC Fırat boru alıyor var mı ötesi

1784668640640.webp

hocam yanlış anlamayında bindirimden daha bindirim gibi instreet teki fiyatlar

Tüketim çılgınlığı indirimi görünce adam alıyor halbuki en iyi indirim hiç almamaktır. Çoğu kişi ihtiyacı olmadığı halde indirim lafını görünce balığın yeme atladığı gibi atlıyor. Yav adam sırf indirimde diye 50'lik PVC Fırat boru alıyor var mı ötesi
bu yorumunuzu esefle kınayorum zira 50lik pvc fırat boru her koşulda alınır!!! ne zaman lazım olacağı belli olmaz dursun kenarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,026
Üyeler
199,477
Son üye
carlossainzz

Geri