❌İndirim Bitti! Pulsar X2h Rrq Edition Medium Mouse - 2.319 TL

Logitech G213

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227

PAW 3395 sensör, nRF52840 MCU, Raesha 90M Optik Switch ve Pulsar Blue encoder kullanıyor. Pulsar'ın mouselerindeki kalite ve iç iskelet yapısını bilen bilir zaten en iyi yapan markalardan biri. Ama belirteyim küçük bir faredir eliniz büyük ise bakmayın bile. Claw ve fingertip icin fiyatında gayet iyi bir seçenek.

PAW 3395 sensör, nRF52840 MCU, Raesha 90M Optik Switch ve Pulsar Blue encoder kullanıyor. Pulsar'ın mouselerindeki kalite ve iç iskelet yapısını bilen bilir zaten en iyi yapan markalardan biri. Ama belirteyim küçük bir faredir eliniz büyük ise bakmayın bile. Claw ve fingertip icin fiyatında gayet iyi bir seçenek.

Bayadır vardı hocam bu indirim

Artık bluetooth koymamaları bence çok ciddi bir eksi yapıyor mouse pazarında.

Artık bluetooth koymamaları bence çok ciddi bir eksi yapıyor mouse pazarında.

Aşırı gerekli bir özellik olduğunu düşünmuyorum. Farenin kendisi fiyatına göre çok iyi zaten.

20 gün önce zaten açılmıştıda iyi bir mousemi 2 gün önce arkadaşa aldırdım içinden dongle çıkmıyormuş galiba

Yüksek ihtimal 1KHz dongle ile geliyor. Açıklamada belirtilmiş zaten 4KHz dongle ayrı satılıyor diye.

Geçilmez tabii ki hocam apex 8k. Aynı 3950 onda da var. Millet ucuz aldık diye apexi kötü bir mouse sanıyor. Hepsini tokatlar.

Ajazz mouselarda Panchip MCU var n52840'ın yanında duramaz. Malzeme ve Build kaliteside leş özellikle iç iskelet yapısı olarak Pulsar'ın yanından dahi geçemez. 3950 olması sanki çok önemli bir şeymiş gibi belirtmişsiniz ama hiç önemli bir şey değil arada neredeyse hiçbir fark yok.

Daha neyi sayayım mekanik switch olmasınımı F-Switch encoder olmasınımı bilemedim. Eskiden ucuz ve iyiydi ancak artık daha iyi muadilleri var.

Ajazz mouselarda Panchip MCU var n52840'ın yanında duramaz. Malzeme ve Build kaliteside leş özellikle iç iskelet yapısı olarak Pulsar'ın yanından dahi geçemez. 3950 olması sanki çok önemli bir şeymiş gibi belirtmişsiniz ama hiç önemli bir şey değil arada neredeyse hiçbir fark yok.

Daha neyi sayayım mekanik switch olmasınımı F-Switch encoder olmasınımı bilemedim. Eskiden ucuz ve iyiydi ancak artık daha iyi muadilleri var.
Yavrum senin kullandığın mouse en iyisi olacak diye bir şey yok. Adam apex'ten geçilir mi demiş, evet demişsin. Önereceksen pulsarın 8k, 3950 üstü sensöre sahip hatta ekranlı dongle olan bir modelini öner.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,006
Üyeler
200,269
Son üye
e.alisan

Geri