Bilgilendirme için teşekkür ederim.Ben 9600x tercih ederim
Ayrıca 5060 ti 8gb alıcaksan hiç alma direk o zaman 5060 seç çok saçma yada 9060 xt 16gb al aynı fiyatdalar zaten
Oyun oynarım render alırım. İlerde kolay upgrade edilsin yeterli benim için.ikisi de yakın hangisi daha ucuza geliyorsa para problemi yoksa 9600x
50k küsüre 5060 ti 8gb lı bi sistem veriyorlarsa hiç alma zatenBilgilendirme için teşekkür ederim.
50k küsüre hazır sistem bakıyorum içinde 5060 ti var o yüzden.
5070'li sistemler var 55k bandında ama i5 14400F'yle beraber geliyorlar o nasıl? 5060'lı bir sistem ne kadar eder sizce? Var mı bunu al diyebileceğiniz?50k küsüre 5060 ti 8gb lı bi sistem veriyorlarsa hiç alma zaten
Ben oem sistemlerden ve satıcılarından nefret ediyorum hocam İllaki biryerinde çakallık oluyo ya parçadan kısıyo yada kazığa satıyor o yüzden ben oem önermiyorum kendin topla5070'li sistemler var 55k bandında ama i5 14400F'yle beraber geliyorlar o nasıl? 5060'lı bir sistem ne kadar eder sizce? Var mı bunu al diyebileceğiniz?
Maalesef şimdiki OEM sistemlerin adamakıllı f/p avantajı yok ya oem sistem bekliyecen yada tek tek toplayacanBen oem sistemlerden ve satıcılarından nefret ediyorum hocam İllaki biryerinde çakallık oluyo ya parçadan kısıyo yada kazığa satıyor o yüzden ben oem önermiyorum kendin topla