X3d İşlemci Tek Slot Ram

Bazı sistemlerde çalışmama sorunu var. Ramden kaynaklı konu açanlar oluyor o yüzden artık tavsiye etmiyorum bazı anakartlar nedense açmıyor onu zorluyor

Bazı sistemlerde çalışmama sorunu var. Ramden kaynaklı konu açanlar oluyor o yüzden artık tavsiye etmiyorum bazı anakartlar nedense açmıyor onu zorluyor
B850m force var 16gb patriot aldım henüz kurmadım ekran kartı beklıyorum umarım çıkmaz sorun :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o fiyata 6000mhz cl30 bulamadım kasım indirimlerinde 16x2 yapıcam birkac ay böyle kullanıp

B850m force var 16gb patriot aldım henüz kurmadım ekran kartı beklıyorum umarım çıkmaz sorun :/

o fiyata 6000mhz cl30 bulamadım kasım indirimlerinde 16x2 yapıcam birkac ay böyle kullanıp
Gigabyte asus genelde sorun çıkartmaz denersin. Diğer anakartlara gore daha az hata payı var

Yani sorun var derken her alanda olan bir şey değil, biraz anakart seçiyor olabilir

Geçen burda biri konu açmıştı 6000mhz'e çekince çalışmıyormuş ama işlemci desteğiyle alakası olabilir mi
İşlemci anakart ramde büyük rol oynuyor gelince denersin olmadı iade edersin

Patriot ram ile msi b850 mortar uyumlu mu çünkü anakart ram uyum listesinde sadece Kingston ram uyumulu görünüyor
Bilmiom hoxam onı işte fp ram diye yazdım 1 anlaryada 1 rane marka sadece uyumlu olamazki o zaman hiç satamaz o

Arkadaşlar ben bu sıralar patriot Viper da sorun yaşayanları gördüğüm için dedim ha sizde olmaz orası ayrı ama nedense bazı anakartlar da çalışmıyor.

Tek slotun hissedilir bir kaybı yok x3d işlemcilerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,823
Üyeler
199,933
Son üye
TRErto55

Geri