Hiber
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
mining falan da yapılmış ben girmezdim 16gb 9060xt bakardım16 bine buldum rx6900xtyi maks 18 bin veririrm
mining falan da yapılmış ben girmezdim 16gb 9060xt bakardım16 bine buldum rx6900xtyi maks 18 bin veririrm
15 liraya verende gördüm 14 lira acilinden satmak isteyende biraz kovalayın hocam16 bine buldum rx6900xtyi maks 18 bin veririrm
Hocam toplu ve iyi bir satcıdan alıyorum fırsat da kovalanır ama ne cıkıcağı ne malum bide bu kart 3 ay mining harici gsri paketlenip sadece satılmayo bekletilmiş15 liraya verende gördüm 14 lira acilinden satmak isteyende biraz kovalayın hocam
sıfırı var mı ?işlemçiniz nedir ? monıtorunuz nedir ? ikinci elmi alınacak sıfırmı ?
3 giriş istiyor hocam ne yaptın 4 girişiPSU ne var sende , 4x6 pin istiyor kart, bi de bakımlı mı ne durumda
4k da yüzde 4 5 önde yüzde 1 lerde her türlü önde zatenFps lerde 6900xt daha iyi gözüküyor 7900gre ile 6900xt yi karşılaştırdım maks fark 11 fps filan ama yüzde 90 aynı fpsyi alıolar 2 ve 4 kda
Tamamdır kralBir 10 dakika kadar furmark yapayım sıcaklık vs sonucu atarım buraya
Tamamdır kral
Bu alması gereken min fpsmi adama bu testi yaptırdığımda bu fps değerlerini vermesi gerek dimi sağlıklı olması içinAlıntıyı görüntüle
Bakım zamanım gelmiş gibi, bu aralar kapak kapalıyken cehennem gibi kasanın içi
Evet 290 civarı olması lazım ideali.Bu alması gereken min fpsmi adama bu testi yaptırdığımda bu fps değerlerini vermesi gerek dimi sağlıklı olması için