hacı emilatörden akmaz mı diyosun
Öğrenci belgesini isterlerse arıyorlardı sanırım koşullarda yada kayıt olurken böyle bir bilgi okuduğumu hatırlıyorum. Bende de istemediler neredeyse 1 aydır sorunsuz kullanıyorumYeni mezun oldum edu mailim aktif. Üyelik başvuru yaptım ve onaylandı öğrenc belgesi istemedi.Problem olur mu?
İsterlerse ibraz edemezsem iptal mi ederler yoksa fatura mı çıkarırlar? İade mi istesem?Öğrenci belgesini isterlerse arıyorlardı sanırım koşullarda yada kayıt olurken böyle bir bilgi okuduğumu hatırlıyorum. Bende de istemediler neredeyse 1 aydır sorunsuz kullanıyorum
edu tr uzantılı maili nasıl aldınız hocam var mıdır bir yöntemi yoksa üniversite personeli misiniz ?arkadaşlar öğrenci değilim ama .edu.tr uzantılı eposta adresim var. kayıt oldum çalışıyor.
üniversite personeliyim.. çevrenizde herhangi bir üniversite öğrencisinin mailini kullanabilirsiniz.edu tr uzantılı maili nasıl aldınız hocam var mıdır bir yöntemi yoksa üniversite personeli misiniz ?
Bende de durum aynı. Bir de dex'i denemek lazım. Belki o çalışabilirBeyler orjinal site aldım güzel çalışıyor ama emilatör veya herhangi bir yansıtma uygulaması çalılkıyor