Digiturk Yıldız Dolu Paketi & Öğrenci 99 TL X 12 Ay

Yeni mezun oldum edu mailim aktif. Üyelik başvuru yaptım ve onaylandı öğrenc belgesi istemedi.Problem olur mu?

Yeni mezun oldum edu mailim aktif. Üyelik başvuru yaptım ve onaylandı öğrenc belgesi istemedi.Problem olur mu?
Öğrenci belgesini isterlerse arıyorlardı sanırım koşullarda yada kayıt olurken böyle bir bilgi okuduğumu hatırlıyorum. Bende de istemediler neredeyse 1 aydır sorunsuz kullanıyorum

Öğrenci belgesini isterlerse arıyorlardı sanırım koşullarda yada kayıt olurken böyle bir bilgi okuduğumu hatırlıyorum. Bende de istemediler neredeyse 1 aydır sorunsuz kullanıyorum
İsterlerse ibraz edemezsem iptal mi ederler yoksa fatura mı çıkarırlar? İade mi istesem?

Ya cep ve tablet nedir koy suraya web tablet gerekirse 150 olsun ama cepten izlenmez be kardesim

safariden ödeme yapmaya çalışırken ödeme ekranından kart bilgilerimi girdim, taksit seçenekleri çıkmadı ve devam et tuşu da çıkmadı geri sayfaya gelip tekrar ileri gittiğimde bu sefer mail zaten kullanılıyor diyor şimdi ödeme yapamıyorum yaşayan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,010
Üyeler
200,269
Son üye
e.alisan

Geri