Kasa ve anakart modelini yazsan harika olurdu hocam (belki kasayla uyumlu değildir.)Ana kartı kasaya takmaya çalışıyorum ama ses kartı tarafı kasanın deliğine oturmuyor oturtmaya çalıştık aşırı kuvvet uygulamadık bişey olur diye peki ana karta zarar gelmiş midir
Ben toplarken anakarri kasaya takarken iki saat plakayı ters takmıştım iki saat zorladım ama anakartq zarar gelmedi islemciyi otururken dikkat etmek lazım onun dışındaki parcalar cok hassas deyilAna kartı kasaya takmaya çalışıyorum ama ses kartı tarafı kasanın deliğine oturmuyor oturtmaya çalıştık aşırı kuvvet uygulamadık bişey olur diye peki ana karta zarar gelmiş midir
Ana kartı kasaya takmaya çalışıyorum ama ses kartı tarafı kasanın deliğine oturmuyor oturtmaya çalıştık aşırı kuvvet uygulamadık bişey olur diye peki ana karta zarar gelmiş midir
Özür dilerim kasa bitfenix pol ii black 850w ana kart b850m max wifiKasa ve anakart modelini yazsan harika olurdu hocam (belki kasayla uyumlu değildir.)
Anakartı önce arka portları kasaya geçirip daha sonra vida deliklerini hizalamayı deneyebilirsin.
kasaya uyumlu, montaj hatası muhtemelenÖzür dilerim kasa bitfenix pol ii black 850w ana kart b850m max wifi
Şimdi ne yapıcamkasaya uyumlu, montaj hatası muhtemelen
Ses kartı tarafının oturmaması genellikle şu sebeplerden kaynaklanır:
Arka I/O kısmının kasaya tam hizalanmaması,
Anakart yükseltme vidalarının (standoff) yanlış yerde olması,
Anakartı kasaya düz indirmeye çalışmak yerine önce arka portları oturtmamak,
Arka panelin (I/O shield veya entegre I/O kısmı) kasaya hafif baskı yapması.
Oturmayan kısmın fotoğrafı var mı? Detaylı şekilde birkaç görsel atabilirsen daha iyi anlaşılır.Ana kartı kasaya takmaya çalışıyorum ama ses kartı tarafı kasanın deliğine oturmuyor oturtmaya çalıştık aşırı kuvvet uygulamadık bişey olur diye peki ana karta zarar gelmiş midir
Oturmayan kısmın fotoğrafı var mı? Detaylı şekilde birkaç görsel atabilirsen daha iyi anlaşılır.
Ses kartının olduğu yeri tam oturtamıyorum işte yapamadım ofOturmayan kısmın fotoğrafı var mı? Detaylı şekilde birkaç görsel atabilirsen daha iyi anlaşılır.
Yani ses kartının olduğu kasanın boşluğu olduğu yere anakart otursa vidalar tam otururOturmayan kısmın fotoğrafı var mı? Detaylı şekilde birkaç görsel atabilirsen daha iyi anlaşılır.
Birebir aynısı bende de olmuştu. çapraz vidalayarak oturtabilmiştim ben.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ses kartının olduğu yeri tam oturtamıyorum işte yapamadım of
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani ses kartının olduğu kasanın boşluğu olduğu yere anakart otursa vidalar tam oturur