Asus Rog Strix G16 G614ph-Rv036 Nasıl Fiyatı Uygun Mu

mirbotan

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
70000
Önerebileceğiniz sistemler var mıdır acaba bilinir markalardan teşekkürler
Ekranı sıkıntı etmezseniz bunu alın. Ekranı %62.5 sRGB renk doygunluğu biraz düşük.

İşlemci bir tık daha güçsüz ama ekranı daha kaliteli bu da alınır. Ram avantajı da var.

Merhaba, ilk bilgisayarım olacak cs2 oynuyorum hikaye oyunu vs. çok oynamıyorum. Akıcı ekranı renderlanmayan bir laptop istiyorum biraz araştırdım ve bu laptopu buldum ihtiyacımı karşılar mı (İnternet cafe oyun akıcılığı kıvamında istiyorum) ve fiyatı uygun mudur acaba

ASUS ROG Strix G16 G614PH-RV036 AMD Ryzen 9 8940HX 16GB 1TB SSD RTX5050 Freedos 16" WUXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar 66k fiyat

ekranı renderlanmayan derken kastınız nedir

ekranı renderlanmayan derken kastınız nedir
Bi arkadaşmda msi bir modeli vardı hatırlamıyorum tam 200 civarı fps alıyordu cs2de ama aimi sağa sola çevirince ekran parçalanıyormuş gibi oluyordu hafiften akıcılığı bozuyordu

Bi arkadaşmda msi bir modeli vardı hatırlamıyorum tam 200 civarı fps alıyordu cs2de ama aimi sağa sola çevirince ekran parçalanıyormuş gibi oluyordu hafiften akıcılığı bozuyordu
laptopun özellikleri hatırlıyor musunuz

yırtılmadan bahsediyor sanırım, g-sync özellikli bir ekran tercih edersen sorun olmaz. yada vsync açıcaksın oynarken, oda bi tık gecikmeye sebep olur

Merhaba, ilk bilgisayarım olacak cs2 oynuyorum hikaye oyunu vs. çok oynamıyorum. Akıcı ekranı renderlanmayan bir laptop istiyorum biraz araştırdım ve bu laptopu buldum ihtiyacımı karşılar mı (İnternet cafe oyun akıcılığı kıvamında istiyorum) ve fiyatı uygun mudur acaba

ASUS ROG Strix G16 G614PH-RV036 AMD Ryzen 9 8940HX 16GB 1TB SSD RTX5050 Freedos 16" WUXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar 66k fiyat

R9 8940hx FPS oyunu için gayet iyi bir işlemci. Alabilirsin güzel cihaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,574
Üyeler
199,838
Son üye
Recerous

Geri