13600kf 3080 Ti Sistem 2026 Da Alınır mı?

hocam 45 k ya o sistem gayet kabul edilebilir bir seviyede, 3080 halen güçlü bir kart, işlemcide bunu besleyebilecek, görsellikde gayet güzel, 45 bin e sıfır 5060 lı sistem alacağıma bunu düşünürdüm

Taksit avantajı olmadan 3080ti li eski teknolojili karta, ölü soketli işlemciye bu kadar para vermek benim açımdan kabul edilebilir değil, garanti olmaması da cabası 2 yıl kullanabileceğinin garantisi bile verilmiyor, ekran kartı bi bozulsa 35k daha ekle oldu sana 80k gerçekten çok aşırı mantıksız sıfırdan bu sistemi almak

Taksit avantajı olmadan 3080ti li eski teknolojili karta, ölü soketli işlemciye bu kadar para vermek benim açımdan kabul edilebilir değil, garanti olmaması da cabası 2 yıl kullanabileceğinin garantisi bile verilmiyor, ekran kartı bi bozulsa 35k daha ekle oldu sana 80k gerçekten çok aşırı mantıksız sıfırdan bu sistemi almak
dedikleriniz çok doğru. ayrıca arkadaşlar hiç yeni kart kullanmamışlar galiba. ayar kısarak fps almaya çalışıyorlar.

dedikleriniz çok doğru. ayrıca arkadaşlar hiç yeni kart kullanmamışlar galiba. ayar kısarak fps almaya çalışıyorlar.
Kasayi ekran kartsiz alip ekran kartini kendim alsam ne onerirsiniz 3080 ti yerine maks 20k

Son düzenleme:
O uzatma kablolar ne ya öyle, *mın oğlu kablodan mı almış, nasıl yanmamış bu bilgisayar.

Intel Core i5-13600KF
Galax GeForce RTX 3080 Tİ 12GB WHİTE
ASUS Prime B660M-K Anakart
Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2×16) 3600MHz DDR4 RAM
Kioxia 512GB NVMe M.2 SSD (6900 MB/s okuma)
T-Force 240mm Beyaz sıvı işlemci soğutucu
Cooler Master 750W 80+ Gold Modüler güç kaynağı
Lian Li Strimer RGB besleme kablosu
MSI PCIe Riser (Dikey ekran kartı aparatı)
5 ARGB fanlı akvaryum cam kasa

Sizce bu beyaz sistem bu zamanda böyle bir paraya alınır mı? Bir de fiyatından bağımsız 3080 veya ti ortalama kaç sene daha götürür? Bazı insanlar fiyatı ne olursa olsun 30xx serisi alınmaz diyor buna katılıyor musunuz?
Hocam sistem fiyat olarak normal seviyede denilebilir ancak bir tık pahalı, 40k civarlarına bu sistemi almanız mantıklı olabilir, Yükseltme olarak bu sistem ile oynayacağınız bir oyunun ortalama 100GB verisi olduğunu düşünürsek bir ssd masrafınız olacak bunları vs sayarak 38-40k bandına bu sistemi alırsanız tadından yenmez şahsi fikrim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasayi ekran kartsiz alip ekran kartini kendim alsam ne onerirsiniz 3080 tl yerine maks 20k
Ekran kartsız kaça veriyor önemli olan o ikinci olarakda ikinci elden 9070xt bulursanız bu sistem taş gibi olur. 20k civarına bulunabileceğini düşünüyorum çingene pazarlığı ile

Hocam sistem fiyat olarak normal seviyede denilebilir ancak bir tık pahalı, 40k civarlarına bu sistemi almanız mantıklı olabilir, Yükseltme olarak bu sistem ile oynayacağınız bir oyunun ortalama 100GB verisi olduğunu düşünürsek bir ssd masrafınız olacak bunları vs sayarak 38-40k bandına bu sistemi alırsanız tadından yenmez şahsi fikrim.

Ekran kartsız kaça veriyor önemli olan o ikinci olarakda ikinci elden 9070xt bulursanız bu sistem taş gibi olur. 20k civarına bulunabileceğini düşünüyorum çingene pazarlığı ile
Sizce diğer sistem nasıl?

30 a veriyor belki biraz daha düşer

şimdi bir bakayım dedim ama fiyatlar uçmuş bu paraya 9070xt gelmiyor, 9060xt falan bakabilirsiniz mantıklı bir seçim olur fp konusunda

Intel Core i5-13600KF
Galax GeForce RTX 3080 Tİ 12GB WHİTE
ASUS Prime B660M-K Anakart
Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2×16) 3600MHz DDR4 RAM
Kioxia 512GB NVMe M.2 SSD (6900 MB/s okuma)
T-Force 240mm Beyaz sıvı işlemci soğutucu
Cooler Master 750W 80+ Gold Modüler güç kaynağı
Lian Li Strimer RGB besleme kablosu
MSI PCIe Riser (Dikey ekran kartı aparatı)
5 ARGB fanlı akvaryum cam kasa

Sizce bu beyaz sistem bu zamanda böyle bir paraya alınır mı? Bir de fiyatından bağımsız 3080 veya ti ortalama kaç sene daha götürür? Bazı insanlar fiyatı ne olursa olsun 30xx serisi alınmaz diyor buna katılıyor musunuz?
Alınır ama biraz pazarlık yap 40-42K ya alsan iş yapar.

Diğer sistem daha iyi görünüyor en azından ddr5 bir sistem, ancak fiyat olarak bir önce ki kasa fiyatına alınmalı 45k civarları makul kabul edilebilir o sistem için.
İki sistemde ekran kartsız kaça alınır sizce

İki sistemde ekran kartsız kaça alınır sizce
İki sistem içinde para eden kısım ekran kartı, iki satıcı da ekran kartsız satmayı kabul ediyorsa tercihim kesinlikle ikinci attığınız sistem olur ederi 30-35 arası, ilk sistem için de ekran kartsız 25-30 arası uygundur fiyat aralığı sizin pazarlık yeteneğinize bağlı tabi ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,356
Üyeler
200,096
Son üye
byboss

Geri