Kanka hangi satıcı buAlıntıyı görüntüle
Hala İptal de olmadı gönderilmedi de. Amazon da yardımcı olmadı, iptal edelim dediler, yok ben THH'ye vereceğim iptal istemiyorum dedim. Bu RAM'de buna döner gibi
Kanka hangi satıcı buAlıntıyı görüntüle
Hala İptal de olmadı gönderilmedi de. Amazon da yardımcı olmadı, iptal edelim dediler, yok ben THH'ye vereceğim iptal istemiyorum dedim. Bu RAM'de buna döner gibi
techburadaKanka hangi satıcı bu
İnada bindi, THH'den sonuç gelmezse paramı alıkoyuyorlar diye savcılığa suç duyurusunda bulunacağım xD prosedür neyse artıktechburada
ben mh ile biraz uğraşmanın sonucunda 1 hafta sonra almıştım parayıİnada bindi, THH'den sonuç gelmezse paramı alıkoyuyorlar diye savcılığa suç duyurusunda bulunacağım xD prosedür neyse artık
Amazon parayı vereyim diyor zaten, ben SSD'yi istiyorumben mh ile biraz uğraşmanın sonucunda 1 hafta sonra almıştım parayı
Amazon parayıda vermiyorki iptal ettikten 3 hafta sonra zar zor geldi paraAmazon parayı vereyim diyor zaten, ben SSD'yi istiyorum
2 hafta falan geçti aradım, şikayetinizi aldık süreci hızlandıracağız dediler.
2 hafta daha geçti tekrar aradım, satıcı daha ilk günlerde kargo alım talebini iptal etmiş, o yüzden ürünün gönderilme imkanı yok dediler. Dedim bunu niye söylemeyip 1 ay beklettiniz, adam cevap vermedi ben de kapattım telefonu. Amazon da sürecin içinde yani, bile isteye beklettiler 1 ay. ilk günlerde iptal olsa zaten bu fiyata SSD'nin gelmesini beklemiyordum da işi onlar yokuşa sürdükçe ben de süreceğim. Gittiği yere kadar artık