Gigabyte RX 9070 XT Gaming Oc Bu Cızırtılar Normal mi?

Reaksiyon skoru
149
Kartı ikinci el olarak birkaç gün önce aldım alırken furmark videosu istemiştim kart elime geçince de kendim test ettim az da olsa cızırtı yapıyordu coil whine diye düşünüp garipsemedim ama bugün Heaven benchmark yapınca kart cazur cuzur etmeye başladı bu kadar ses normal mi?

Benim sese duyarlılık ölmüş galiba ya. Hiçbir şey duymadım bile. Hafif bir CW sesi hariç.

Cw var kartta ama kartın cektigi wattları sen ceksen senden de cizirti gelir reis takilacak bir durum degil performansa etki etmez al satcilar cw var 3-5 bin asagi aliyim der ayak yaparlar sadece tek durum o :)

Kartı ikinci el olarak birkaç gün önce aldım alırken furmark videosu istemiştim kart elime geçince de kendim test ettim az da olsa cızırtı yapıyordu coil whine diye düşünüp garipsemedim ama bugün Heaven benchmark yapınca kart cazur cuzur etmeye başladı bu kadar ses normal mi?
Cw var normal.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cw var normal.

Geri