Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Yine bir avuc bok🤣 bir kac urun disinda indirim felan yok. Bir de 10 a kadar bekletip heyecan yaratmaya calisiyorlar.
incehesap aldığım su rami yollamadı ya o gün bitti benim için.
1784921475468.webp

beyler bu klavye ne bellı oldumu acaba ?

Arkadaşlar ödeme ekranında masterpass e kayıtlı kartım ile ödeme yapamıyorum. “banka tanımlı değil” hatası veriyor. Kartımı direkt giriyorum bu seferde taksit yapamıyorum. Kartım axess

incehesap aldığım su rami yollamadı ya o gün bitti benim için.Alıntıyı görüntüle
İncehesaptan OEM aldım. Cpu yanlış geldi. Anakart yanlış geldi ama kutusu doğru. Kutunun içine farklı model konmuş sonra anakartın ağrızaları.. yüz kere on kere servis kayıtları :ROFLMAO: Tüketici hakem heyetine verdim, kazandım anca öyle sıfır anakart verdiler çok çile çektirtidiler bana :ROFLMAO:

İncehesaptan OEM aldım. Cpu yanlış geldi. Anakart yanlış geldi ama kutusu doğru. Kutunun içine farklı model konmuş sonra anakartın ağrızaları.. yüz kere on kere servis kayıtları :ROFLMAO: Tüketici hakem heyetine verdim, kazandım anca öyle sıfır anakart verdiler çok çile çektirtidiler bana :ROFLMAO:
hic ugrasmadim cünkü 2 bin 3 bin kisi falan siparis vermisti gece 3 te operasyon cekildigi gece iptal edilmesi normalde bu bizim sorunumuzmu hayır gözümde 1 gram yükselmiyosun incehesap:kekw::kekw:

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
gaming.gen.tr'de de windforce 5070 33k olmuş NE BU WINDFORCE hype'ı abicim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,806
Üyeler
199,927
Son üye
chorni42