🔥İndirim 450 TL - James Donkey Membran %75 Klavye

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,504
Bu fiyata Bim'de satmıyor artık. :D
Yedeğe veya ofis kullanımına gider, alıcısına hayırlı olsun.

Link 👉 https://www.incehesap.com/james-don...ce-q-gaming-87-tus-beyaz-klavye-fiyati-86378/

1784923145014.webp

ya 600 e hawkın mekanik klavyesi var onu almak dururken buna bakılır mı?

200-300 daha eklersin daha iyi klavye alırsın james eşeği yerine

Keykapler mekanige uysa keykap parasina bile alinir derdim, yinede bu paraya iyi denebilir.

Yarım saat önce ben yardım formu açtım kimse görmedim acaba bu klavye alınır mı bütçem bu kadar klavye hakkında hiç bir fikrim yok acaba bozulma vb sorunla karşılaşır mıyım alınır mı
Bütçen buysa alınır. Pek başka ürün yok zaten bu fiyata. Oyun falan oynarsın ama malzeme kalitesinden pek bir şey bekleme. Bozulma olacağını sanmam, düşük bi ihtimal de olsa çift tıklama olur oda membran olduğu için düşük ihtimal. Klavye basit mantıkla çalıştığı için bozulması zor. Bozulsa bile kaybettiğine üzüleceğin ürün değil, 450 tl sonuçta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuan var görünüyor
iade olmuş 2 tane açmışlar. Baktığımda bitikti.

Klavye üzerinde ses açma kapama mute vs bunlar vazgeçilmezim isterse beleş virsinler

Klavye üzerinde ses açma kapama mute vs bunlar vazgeçilmezim isterse beleş virsinler
hep Çinlilerin adetleri bunlar, 1 2 yıl öncesine kadar ne ses tekeri bilirdik, ne makro tuşu ne de hot swap switch. Ama alışınca bırakamıyor insan :kekw:

bu aralar klavye indirim konulari patladi gitti forumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,607
Üyeler
199,849
Son üye
kutsalrahip

Geri