Bu RTX 5070 Ti Topladığım Sistem Güzel mi ?

işlemci r7 9800x3d 20k(gaming gecesinden) : İşlemci linki ALINDI ✅
anakart msi mortar b850 10k(gaming gecesinden) : Anakart linki ALINDI ✅
ekran kartı colorful 5070ti 55.500 tl (gaming gecesini beklicem) : Ekran kartı Linki ALINMADI❌
ram patriot viper venom 2x 23.278 tl (indirim beklicem ) : Ram linki ALINMADI❌
ssd wd SN5100 2tb 12.300 tl (gelecek ay alıcam) : SSD linki ALINMADI❌
sıvı soğutucu Enermax LIQMAXFLO 3000 tl : Sıvı Soğutucu Linki ALINDI ✅
PSU Enermax REVOLUTION III 1000W 5800 tl : PSU linki ALINDI ✅

Kasa daha seçemedim elimde istediklerim şunlar
kasa 1 :Link
kasa 2 siyah modeli stoğa gelirse alıcam :Link
kasa 3 :Link
Önerilerinizi bekliyorum farklı kasa önerilerinede açığım
colorful birkaç haftada bir 50ye düşüyor

stokalra gelse direk alıcam ama yoook
Dün de açmıştın, orada da demiştim. Attığım kasayı alabilirsin oradaki. İçinde kasa fan yok dedin ama hangi kasayı alırsan al, fanları kötü olacak muhtemelen kendin ayrı fan alman zaten gerekecek.

Dün de açmıştın, orada da demiştim. Attığım kasayı alabilirsin oradaki. İçinde kasa fan yok dedin ama hangi kasayı alırsan al, fanları kötü olacak muhtemelen kendin ayrı fan alman zaten gerekecek.
izlediğim videolardakiler hiç öyle demiyo ama lian li için gayet güzel diyorlar hiç fan olmamasından iyidir

izlediğim videolardakiler hiç öyle demiyo ama lian li için gayet güzel diyorlar hiç fan olmamasından iyidir
Lian li'ler istisna. Onu önerdim zaten en başında farkettiysen. Bunun dışı hemen her kasa ön tanımlı max. 35-40CFM fanlarla gelir. Keyif sana kalmış. Tüm siteleri gez, kendine göre bir kasa bul. Ama kasa ve havalandırma konusunda önerdiğim Asus top-tier bir kasa çünkü anakartının boyutuyla aynı.

Lian li'ler istisna. Onu önerdim zaten en başında farkettiysen. Bunun dışı hemen her kasa ön tanımlı max. 35-40CFM fanlarla gelir. Keyif sana kalmış. Tüm siteleri gez, kendine göre bir kasa bul. Ama kasa ve havalandırma konusunda önerdiğim Asus top-tier bir kasa çünkü anakartının boyutuyla aynı.
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...icro-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1221973041.html
şundan bahsediyorsun demi bunu alsam nasıl bir marka fan almam lazım ki ve kaç fan almam lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,159
Üyeler
200,297
Son üye
eupdai

Geri