O da olur hani nerede yaşıyorsun sorusuna karşılık olarak yazdım o bilgiyiİnternetten neden almıyorsun?
Zitek bilisimden almıştım ben problem yaşamadımİstanbulda yaşıyorum en uygun fiyata en güvenilir nereden alabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
www.n11.com
Yasin elektronik ve kafkasda satıcılarida güvenilirZitek bilisimden almıştım ben problem yaşamadım
Taksitle alacaksan n11 de peşin fiyatına bazı kartlara taksit yapiyor
Sony Playstatıon 5 Slım 825 Gb Dıgıtal Çift Kollu + Şarj İstasyonu Oyun Konsolu (ithalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
Sony Playstatıon 5 Slım 825 Gb Dıgıtal Çift Kollu + Şarj İstasyonu Oyun Konsolu (ithalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle
www.n11.com
www.n11.com
Axess ile bölüyor sanırım dilersen saticilarin numaralarını bul birde telefondan fiyat al bazen fark olabiliyor şansını dene İstanbul'da yerleri varHocam worldcard var bende bu n11 bi bu karta yapmıyo
Yurtdışından getiriliyor bilkom garantili değil ama ben zitekten aldığım PS 5 i 3 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım ekstra bilkom için afaki farklar ödemeye gerek yokBir de bunlar nasıl bu fiyatlara satabiliyorlar orijinal sorunsuz ürünse hep bu takılıyo aklıma gümrük vergisi falan yok mu