Hangi Üniversitede Okuyorsunuz ve Tavsiye Edermisiniz

İstanbul topkapı tele sağlık merak ettiklerinizi yanıtlayabilirim

gazi eee hakkında bilginiz var mı
teknoloji ile muhendisliktekilerin mufredati farkli ancak diploma ayni farketmez yani cok ama hani cok asiri bir beklentin olmasin gaziden ancak hic beklenti olusturma da demiyorum ortalama ustu okunabilinecek okuduguna degecek universite diyeyim ancak isin top tier universite mezunu kadar kolay olmaz ki onlarin da artik asiri kolay degil malesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tercih dönemi yaklaşıyor hangi üniversitede hangi bölümü okuduğunuzu ve tavsiyelerinizi yazarsanız belki birilerinin işine yarar
Sakarya-Muğla-Mersin-Alanya buralarda okuyanlar varsa şehir hakkında bilgi verebilirlerseniz bana yarar :)
Uluslarası ticaret ve lojistik hakkındada bilgi almak isterim
he ayrica bir mevzuyu daha dillendireyim ingilizce mühendislik kendinize güvenmiyorsanız yazmayın neden?
1-zaten mühendislik ingilizceden dönüyor türkçe bile alsanız göreceğiniz terimler gene ingilizce veya ingilizceden direkt geçmiş oluyor.
2-emin olun bazı dersleri türkçe bile kafa almıyor bazen ki siz hep yabancı dilde alacaksınız
3-artık bence hazırlığa gerek yok ben üni 1'den 4'e kadar bir kurs veya eğitim olmadan çok fazla geliştirdim ve şu an akıcı konuşabilir , bir metin okuyabilir ve dinleyebilir vaziyetteyim mesleğimle alakalı konularda da.
4-mühendislikteyseniz eğer olabildiğince hızlı mezun olmaya bakın sektör aşırı hızlı değişiyor ve çağımız laylaylom zamanlarını daha az tolere ediyor eğer sıfırım diyorsanız gidin isteğe bağlı hazırlık okuyun
hazırlıkta tavsiyem odak gramarden ziyade dert anlamak ve anlatmak konuşmak ve bir teknik veriyi algılayabilecek seviyede olması önemli bence bu tür alanlarda tabi diğerleri için değil
kısacana çevre ve torpil önemli olan kalanı artık kolay

Son düzenleme:
Eczacılık için özel ünilerde olan varsa yazabilir mi ? arkadaşım 87k yaptı özel eczacılık yazacak okul konusunda kararsızız. Şuanlık İstinye yazacak gibi.

Geri