🔥İndirim Inno3d Rtx5080 X3 Oc 16gb 256bit Gddr7 Ekran Kartı 65.988 TL

Yani sadece oyun için şu karta bu kadar para verilmez %15 performansı farketmezsiniz. Undervolt ve birkaç ayarla 5070 ti ile 5080 arasındaki %10 performansa düşüyor.
Hocam 5070ti'e undervolt ile arayı %10 yapar diyosun da 5080'e undervolt yasak mı? 5080'ede uv yapılır.

Bu inno3d kötü kart mı ekran kartlarında en ucuz hep bunun, kampanyalarda bu düşüyo hep falan :D
4070 olanını kullanıyorum güzel kart. Garantisi bitti ve daha hiç iç bakım yapmadım. Ona rağmen yaz ayında tam yükte max 73 derece civarı görüyor. Özellikle 4000 serisinde iyi iş çıkarmışlardı. Dual kartlar arasında üst sıralardaydılar ve asus gibi markalara göre daha ucuzdu.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Valla pahalılaşacak diye 70k ya GALAX aldık 5k içerdeyiz bu hep 65 e düşüyor. Bir de GALAX üretimi bitirdi kapattı firmayı galiba :D
Kapanmadı zaten Palit'in alt markasıydı geçen aylarda tamamen Palit'e devredildi, yani için rahat olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu inno3d kötü kart mı ekran kartlarında en ucuz hep bunun, kampanyalarda bu düşüyo hep falan :D
Yani kötü değil çünkü belli standartların üstünde olmak zorunda kalitesi yoksa zaten Nvidia ortaklığı bitirirdi, indirimde yakalanırsa çekilir, fiyatı diğer markalara yakınken tercih etmem şahsen.
Ben de 41k ya yakalamıştım 3-4 ay önce de öyle almıştım memnunum.

İndirimi bitirmişler üzdü :(

Geri