Bu Ramler İyi Midir, 32 GB Corsaır Cl30 6000 Mhz

Reaksiyon skoru
62
Merhaba, bu RAM'in modülleri hakkında bilgisi olan var mı, istediğim 6000 mhz ve cl30 değerlerine sahip ve beyaz sistemime uygun görünüyor.
Modülleri hakkında bilgi almak için internete baktım Hynix kullanıyormuş ama bu hynixlerde kendi içinde özellik bakımından ayrılıyormuş sanırım o yüzden tam bir bilgi edinemedim.

Aşağıdaki anakart-işlemci kombosunu kullanacağım.

Msi MPG X870e edge ti wifi
Ryzen 9800X3D

Ekler

• 48411.webp
    48411.webp
    44.1 KB · Hit: 170
Gayet uygun.

Merhaba, bu RAM'in modülleri hakkında bilgisi olan var mı, istediğim 6000 mhz ve cl30 değerlerine sahip ve beyaz sistemime uygun görünüyor.
Modülleri hakkında bilgi almak için internete baktım Hynix kullanıyormuş ama bu hynixlerde kendi içinde özellik bakımından ayrılıyormuş sanırım o yüzden tam bir bilgi edinemedim.

Ryzen 9800X3D
Fiyatı uygunsa alınır, overclock yapılmayacaksa modülün önemi yok.

Fiyatı uygunsa alınır, overclock yapılmayacaksa modülün önemi yok.
Kendime hayal pc mi hem oyun hem günlük kullanım için topluyorum, programlama vs öyle ağır bi iş olmayacak 6000 mhz cl30 iyi gider dediler, bunda bir sıkıntı yoksa almayı düşünüyorum.

Ben fiyatından ziyade, ürünün kendisi hakkında ve sistemimle nasıl çalışacağı hakkında bilgi almak istedim, fiyatı 36 bin amazonda pahalı tabii, belki beklemeyi tercih etmeliyim, bilemiyorum.
hocam 32gb tek modul 6000mhz cl36 18k ya veririm sıfır ama siyah renk :D

Ben fiyatından ziyade, ürünün kendisi hakkında ve sistemimle nasıl çalışacağı hakkında bilgi almak istedim, fiyatı 36 bin amazonda pahalı tabii, belki beklemeyi tercih etmeliyim, bilemiyorum.
CL değeri 30, MHZ değeri 6.000 olan her RAM iyidir. Viper Venom hariç başka herhangi bir modelin sıkıntılı olduğunu bilmiyorum.

Ryzen 9800X3D
Kullanacağın işlemci X3D V-Cache e sahip olduğu için alacağın ramin overclock için uygun olup olmaması çok da önemli değil.
Genellikle X3d olmayan işlemcisi olanlar özellikle %1 Fps ler için overclock yaparlar ram lere.
Bu yüzden ramlerin üreticisi önem arz ediyor. Sk hynix A-die ramler voltaj yükseltmere ve sıkı timingslere daha iyi cevap veriyor.
Ramlerime overclock ta yardımcı olan birisi, Vengeance serisini bu yüzden önermiyor.
Fiyatı uygunsa alabilirsin.
Ama değilse dediğim özelliklerde dam bakman senin için daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,259
Üyeler
200,068
Son üye
sadık duran

Geri