korsanpikachu
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
TCL Düşerse tcl alalımçok fazla arada kaldım bende bi tane almam şart bu 1 2 hafta içinde bilemedim
TCL Düşerse tcl alalımçok fazla arada kaldım bende bi tane almam şart bu 1 2 hafta içinde bilemedim
kanka en başından beri diyorum zaten giriş seviye bu televizyon 60-70 binlik tv beklentisine girilmez.Bende qn90b var 55inch 576 dimming zone var 65 te 128 çok az tam anlamıyla miniled değil onu belirtmek isterim miniledi koklatıyor muhakkak diğer tvlerden iyidir ama çok büyük beklentiye girmeyin
olabiliyor diye biliyorum
tabi ki hocam bunun fiyatı bu sabah 55.750 di dediğim gibi düşer daha fazla inşallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam c6k indirimle bazen 52 falan geliyor arada ki farka değer mi peki sizce?
www.n11.com
Evet düştü akşam 22 bekliyorum vatan indirime sokacak mı acabaTCL 65C6K 4K UHD QD-MINILED 65" 144HZ GOOGLE TV Fiyatları ve Özellikleri
TCL 65C6K 4K UHD QD-MINILED 65www.n11.com
55 e düşmüş yine alsak mı ya pahalanırmı
bende onu bekliyorumEvet düştü akşam 22 bekliyorum vatan indirime sokacak mı acaba
Bu qled hocam
Sabah 23.999 a next almıştım bunun 55 ide düşmüş acaba iptal edip bundan mı alsamEvet düştü akşam 22 bekliyorum vatan indirime sokacak mı acaba
İffalcon TCL'nin alt markasıydı değil miBu qled hocam
Evet ama sizin attığınız qled miniled daha iyiSabah 23.999 a next almıştım bunun 55 ide düşmüş acaba iptal edip bundan mı alsam
İffalcon TCL'nin alt markasıydı değil mi
58 e düştübende onu bekliyorum![]()
Evet düştü akşam 22 bekliyorum vatan indirime sokacak mı acaba
www.n11.com
n11 de 55 e düşmüşEvet ama sizin attığınız qled miniled daha iyi
58 e düştü![]()
www.n11.com
55Evet ama sizin attığınız qled miniled daha iyi
58 e düştü![]()