9 yıllık zowie fk1 mouseum var kutulu 0 gibi satmak istesem ne kadar yapar ? Şuana kadar bir kere bile olsun takılma donma olmadı ilk gunki gibi.Orijinalliği bozulmasın diye bakım yapmadım
9 yıllığı 0 gibi inandırıtsan helal hocam9 yıllık zowie fk1 mouseum var kutulu 0 gibi satmak istesem ne kadar yapar ? Şuana kadar bir kere bile olsun takılma donma olmadı ilk gunki gibi.Orijinalliği bozulmasın diye bakım yapmadım
Fk1 modeller ne zaman üretildi ki üretimi yok en eski modellerden 2017de almıştım gameekstra kapanmasaydi faturasını atardım9 yıllığı 0 gibi inandırıtsan helal hocam
Hocam sarı sitede 3500 k y alıvısı var güzel. Bir fotoğraf fln çekerseniz 3500 e fşn satabilitsinixFk1 modeller ne zaman üretildi ki üretimi yok en eski modellerden 2017de almıştım gameekstra kapanmasaydi faturasını atardım
Eyv saolasınHocam sarı sitede 3500 k y alıvısı var güzel. Bir fotoğraf fln çekerseniz 3500 e fşn satabilitsinix
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Başloğa xantarexin mousr yaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Xantarex bu mouse kullanmış çünkü ondan dolayı yazmanı tavsiye ederim. Yanınada modeli yazarsın
Etmezde işte alıyorlarmouse ne olursa olsun üretimi de durmuş olabilir ama gene de dokuz yıl kullanılmış mouse 3500 TL etmez