Çözüldü✓ Disk Belleği Olmayan Havuz Çok Yüksek

jorquen

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar bugün LoL oynarken fps drop yedim. Görev yöneticisinden baktığımda resimdeki gibi gördüm.
1785108371820.webp

Masaüstüne döndüğümde bile çok az ram kullanmama rağmen %100 ram kullanımı oluyor nasıl çözebilirim teşekkürler
1785108426781.webp

Ve ram kulllanımı fazla gibi geldi win max 5 gb harcamazmı alakasız olacak ama tarayıcıya browsec vpn kurup malwarebytes indirip bir taramamı yapsanız birde win 10 ltsc kursaydınız bu ramle yarı yarıya az ram tüketirdi

Ve ram kulllanımı fazla gibi geldi win max 5 gb harcamazmı alakasız olacak ama tarayıcıya browsec vpn kurup malwarebytes indirip bir taramamı yapsanız birde win 10 ltsc kursaydınız bu ramle yarı yarıya az ram tüketirdi
O ne babuş adam gitsin Kaspersky kursun (tabi şimdilik gerek yok)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ilk defa böyle bir sayfaya giriyorum ve dediğiniz şey buysa zaten neredeyse sonda Alıntıyı görüntüle

yok hayır m2 ssdde kurulu
Evet hocam onu diyorum bu 25-30 GB yapıverin

aslında ram kullanılmıyor ilk attığım resim zaten bellek kulanımının büyükten küçüğe sıralı hali

O ne babuş adam gitsin Kaspersky kursun (tabi şimdilik gerek yok)

Evet hocam onu diyorum bu 25-30 GB yapıverin
hemen yapıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,253
Üyeler
200,884
Son üye
mstkpr1

Geri