Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi formlar şimdi ben kendimin cidden iyi rol yapabilen ortamlara ayak uydurabilen dayanaklı ve doğuştan bu işe seçilmiş biri olarak görüyorum 3 tane seçeneğim var en cok istediğim oyuncu olmak illa ana karakter olmak zorunda değilim ilk başta bu işin universitesini okuyacağım o süreçte en az c1 seviye İngilizceye sahip olacağım diksyonu zirveye çekeceğim sonrada orda burda tecrübe edileceğim en sonunda çoğu dizide her hangi bir yan rol olsam kafi zaten oyuncunun aldığı paralar gayet iyi bu benim en çok istediğim hedef ama diğer hedeflerim ise tıp veya gelmez ise mekatronik mühendisliği ki benim biyolojim ve bu alana sevgim çok fazla yani işimi severek yaparım onun haricinde mühendislikte ise onuda seviyroum ve severek yaparım el yatkınlıgım ve işlere hâkimiyetim yeteri kadad var az sanaiyede , elektrikte , mekanik işlerde bulunmadim yani o ortamlarada hakimim ve seviyorum sizce bu üçünden hangisini seçeyim ama oyuncu olmayı cidden isterim tıp okursam da ki okurum aile hekimi falan olurum kolay bir şey tercihi ederim yani öyle diğer alanlar gibi sabah akşam full stres gezmem diye düşünüyorum biraz uzattım ama kısa geçsem de ciddiye alınmaz dı lütfen bu oyunucluk hakkinda az çok bilgisi olan beni aydınlatabilirmi çok sevinirim